+34 679 580 166 charlotte@boliginvestspania.no

Torrevieja. Praktfulle eneboliger med privat basseng i Auguas Nuevas. Gangavstand til La Mata stranden. Kun 3 igjen.

Calle Marconi, 86, 03183 Torrevieja, Alicante, Spania

Fasiliteter

  • Airconditioning
  • Balkong/Terrasse
  • Basseng
  • Garasje/P-plass
  • Hage
  • Sentralt
  • varmekabler

Detaljer

Beliggenhet:

Meget sentral beliggenhet i det populære området Torre del Moro, Aguas Nuevas, nord i Torrevieja. Boligene er plassert på et høydedrag hvor det er optimale sol-, lys- og utsiktsforhold.  Her er det attraktivt å bo og området tilbyr kort vei til matbutikker, cafeer, restauranter, offentlig transport, strender, Torrevieja sentrum m.m., ja, tilnærmet alt en kan ønske seg. Det er gangavstand til den flotte La Mata stranden og de koselig buktene Cala del Moro og Cala de la Higuera. Dette er et etablert område som lever hele året. Det koselige kjøpesenteret Torremarina med Mercadona og mange koselige restauranter ligger kun femhundre meter unna. Det er en hyggelig spasertur langs promenaden på omkring 45 minutter til Torrevieja sentrum og ca 10 minutter til den flotte La Mata stranden. Dette er et hyggelig område både for ferieturister og fastboende.

Innhold:

Husene er tegnet og utviklet helt spesielt for denne tomten. Boligene har gode utearealer med privat basseng og en liten grønn hageflekk til lek og hygge. Husene har meget effektive planløsninger og all leveranse er av høy kvalitet. Boligene har moderne arkitektur noe som gir meget god arealutnyttelse. Det er store vindusflater og mye lysinnfall. Utstrakt bruk av god kvalitet i materialvalg i hele boligen.

Boligene er på ca 200 m2 og inneholder bl.a. 3/4 soverom med bad, et med walk- in closet, stue med åpen kjøkkenløsning, ekstra stue, stor kjeller, garasje, terrasser og takterrasse. Boligene er holdt i lyse tidsriktige farger kombinert med fliser på gulvene. Utover dette vil de holde en god innvendig standard hvor faste innredninger og alle bad er holdt i en moderne og tidløs stil. Delikat kjøkkeninnredning. Det følger med parkeringsplass for 2 biler.

Boligene blir også bl.a. levert med:

Privat basseng

Video portero

Garderobeskap

Hvitevarer

Varmekabler på alle bad

Pre installert aircondition

Sikkerhetsdør

Boligene er innflytningsklare.

Pris: 699.000 euro + omkostninger

Illustrasjoner som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg.

  • Id: 7101
  • Visninger: 305

Kontakt oss ang boligen