Torrevieja – Kjempefin hjørnebolig i Altos de la Bahia. Stor hage, fine terrasser, flott bassengområde og fantastisk beliggenhet.

Calle Proa, 3, 03183 Torrevieja, Alicante, Spania

Fasiliteter

  • Airconditioning
  • Balkong/Terrasse
  • Felles basseng
  • Hage
  • Hvitevarer

Detaljer

Beliggenhet

Altos de la Bahia ligger rett nord for Torrevieja sentrum og er et veldig populært område.  Mye på grunn av den sentrale beliggenheten og nærheten til havet. Det er kort vei til den kjente La Mata stranden som er en av Costa Blanca’s beste strender. Dette er et etablert område som lever hele året og det finnes alt du måtte trenge av fasiliteter i gangavstand fra boligen som blant annet butikker, norsk lege, restauranter, banker, apotek og til en butikk med skandinaviske varer og aviser.

Det koselige kjøpesenteret Torremarina med Mercadona og mange koselige restauranter og butikker er bare et par minutters gange unna.

Det er god bussforbindelse til både sentrum av Torrevieja og til La Mata. Det er en hyggelig spasertur langes promenaden på omkring 45 minutter til Torrevieja sentrum. Dette er et flott område både for ferieturister og fastboende.

Innhold:

Denne firemannsboligen fremstår nesten som ny.

I første etasje er det en kjempefin stor terrasse som kan brukes året rundt. Du kommer inn i stuen som er L-formet så her er det god plass til spisebord og sofagruppe. Det er åpen løsning til det fine kjøkkenet hvor du også har utgang til en overbygd patio som i dag brukes som lagringsrom og vaskerom. Innenfor stuen er det et fint bad med dusj og et soverom med garderobeskap. I annen etasje er det et stort soverom med eget bad med badekar og utgang til en romslig terrasse.

Boligen selges med hvitevarer, aircondition og delvis møblert.

Dette er en veldig hyggelig urbanisasjon med et flott felles bassengområde. Boligen ble bygget i 2010/2011 og fremstår nesten som ny.

Dette er en veldig bra bolig i et fantastisk område.

Velkommen på visning.

Pris: 199.000 euro + omkostninger.

Fakta:

Hjørnebolig

Bolig areal: ca 82 m2

Hage: ca 50 m2

2 soverom

2 bad

Aircondition

Delvis møblert

Flere terrasser

Stor uteplass

Bod

Parkeringsplass

Felles bassengområde

  • Id: 7296
  • Visninger: 1801

Kontakt oss ang boligen