+34 679 580 166
Calle Caballero de Rodas 65, 03181 Torrevieja
charlotte@boliginvestspania.no

Kontakt Oss

Skriv til oss

  Bolig Invest Spania S.L har formidlet boliger til nordmenn i Spania siden 1999.

  Ta kontakt for en uforpliktende boligprat.

  Våre visningsturer er kjent for å være avslappende og rolige, uten noe press av noe slag. Dere får rikelig med egentid, og vi er i motsetning til mange andre, ikke redd for at dere skal se hva andre tilbyr. Her spiller vi med åpne kort, og har ingenting å skjule. Ved brukt kjøp får du gjerne møte den gamle eieren, eller utbyggeren, ved nytt kjøp.

  Vi har valgt en modell som betinger at du bestiller og betaler din flybillett selv. Gi oss gjerne beskjed minst to uker på forhånd slik at vi kan planlegge ditt opphold her nede på best mulig måte. Vi vil vise deg eiendommer basert på dine ønsker og budsjett.

  Deretter bestiller vi hotell for deg og en eventuell partner i 3-4 dager. Du blir selvsagt hentet og brakt til flyplassen.

  Dersom du kjøper bolig i nytt prosjekt gjennom oss, betaler vi hotell for 3-4 netter, samt flybilletter opp til 500 euro.

  Når du kjøper bruktbolig gjennom oss for over 100.000 euro, betaler vi hotell i 3-4 netter.

  Etter at den endelige betalingen og skjøtet er underskrevet, vil du få betalt for utgiftene dine.

  Vi holder til i Torrevieja sentrum. Kom gjerne innom kontoret i Calle Caballero de Rodas 65.

  Charlotte Lange

  Epost: charlotte@boliginvestspania.no
  Telefon:  +34 679 580 166

  Charlotte Lange er eier og daglig leder av Bolig Invest Spania. Hun flyttet til Torrevieja i 1999 og startet i megler bransjen i 2000.

  Hun har bred erfaring innen salg og markedsføring. Med lang fartstid i bransjen har hun et stort nettvert og mange gode samarbeidspartnere. Både et stort nettverk av meglere, men også innen bank, finansiering, design, renovasjon, notar mm.

  Maria Lindh

  Epost: maria@boliginvestspania.no

  Telefon: +46 709 906 767 (svensk) Telefon: +34 711 094 180 (spansk)

  Maria Lindh er 52 år og kommer fra Stockholm. Hun har jobbet i servicebransjen i hele sitt liv og trives best når hun får jobbe med mennesker. Hun er en tøff jente som tar utfordringer på strak arm.

  Hun ferierte i Spania i mange år før hun valgte å bosette seg i Torrevieja i 2015. Hun kjøpte seg da en Penthouse i Torrevieja sentrum. Hun pendlet mellom Sverige og Spania i 3 år, men valgte å flytte ned permanent.

  Å jobbe i eiendomsbransjen har hun alltid funnet interessant og stortrives med å hjelpe andre å finne sitt drømmehjem på Costa Blanca som hun selv gjorde

  Maria kjenner området godt og jobber både med salg og markedsføring for Bolig Invest Spania.

  Ole Erik Tvedt

  Epost: tvedt@primasol.no
  Telefon:  +47 91 70 31 65

  Ole Erik Tvedt kommer fra Brumunddal, er gift og har 3 voksne barn. Familien kjøpte sin første bolig i Torrevieja for 20 år siden. Han er selvstendig næringsdrivende i Norge hvor han driver selskapet Primasol som leverer solskjerming. Han har drevet med salg og formidling i over 30 år og jobbet som agent for Bolig Invest Spania i over 15 år.

  Hans Helsing

  Epost: hanshelsing@gmail.com
  Telefon: +46 70-6244909

  Hans Helsing er 67 år og kommer fra Sundsvall. Han har jobbet som selger i 47 år og nå skal han jobbe som agent for Bolig invest Spania S.L. Hans motto er «kunden kommer alltid først» og han vil jobbe med Bolig Invest Spania for han liker firmaets fine visjoner. Hans Helsing mener at en fornøyd kunde er den beste reklamen for oss som selskap. Hans oppholder seg i Torrevieja store deler av året og stortrives.