+34 679 580 166
Calle Caballero de Rodas 65, 03181 Torrevieja
charlotte@boliginvestspania.no

Kontakt Oss

Skriv til oss

  Bolig Invest Spania har formidlet boliger til nordmenn i Spania siden 1999.

  Vårt kontor i Torrevieja består av hyggelige og serviceinnstilte personer med lang erfaring og god kunnskap om de områdene vi selger boliger i. Det er ikke bare salg av eiendommer som er viktig for oss, vi bistår også våre kunder med alt det har behov for i Spania. Dette gjør vi gjennom våre samarbeidspartnere i forskjellige bransjer.

  Det er slik i dag at vi på mange måter jobber som boligagenter. Det vil si at vi hjelper våre kunder å finne drømmeboligen. Vi kan selge på alle nye prosjekter å så å si alle bruktboliger som ligger ute på markedet. Mange synes det er vanskelig å forholde seg til flere meglere på en gang og navigere i systemet her nede. Det kan derfor være enklere å kun å forholde seg til en.

  Med mange års erfaring er du i trygge hender hos oss og vi vil gjerne hjelpe deg med å finne drømmeboligen. Enten du kjøper eller selger, vil vi veilede deg hele veien fra start til slutt.

  Ta gjerne en titt på vår hjemmeside: www.boliginvestspania.no

  På hjemmesiden vår finner du et stort utvalg av boliger, både nye og brukte. I tillegg til det du finner her, har vi hundrevis av boliger gjennom vårt store nettverk av andre meglere og utbyggere.

  Ta kontakt for en uforpliktende boligprat.

  Bolig Invest Spania S.L har formidlet boliger til nordmenn i Spania siden 1999.

  Ta kontakt for en uforpliktende boligprat.

  Vi holder til i Torrevieja sentrum. Kom gjerne innom kontoret i Calle Caballero de Rodas 65.

  Charlotte Lange

  Epost: charlotte@boliginvestspania.no
  Telefon:  +34 679 580 166

  Charlotte Lange er eier og daglig leder av Bolig Invest Spania. Hun flyttet til Torrevieja i 1999 og startet i megler bransjen i 2000.

  Hun har bred erfaring innen salg og markedsføring. Med lang fartstid i bransjen har hun et stort nettvert og mange gode samarbeidspartnere. Både et stort nettverk av meglere, men også innen bank, finansiering, design, renovasjon, notar mm.

  Marie Lohman

  Epost: marie@spanienmaklarn.se
  Telefon: +46 706 97 55 29 

  Marie har bred erfaring innen salgs- og serviceyrker.

  Hun kommer fra Dalarna men flyttet så til Stockholm og Gøteborg.

  Marie vært i Torrevieja i ca 10 år av og på, men tok i 2020 beslutningen om å ta hunden sin og flytte for å bosette seg permanent her og jobbe i drømmejobben sin.

  Marie jobber personlig med kundene sine og brenner for å hjelpe dem med å finne drømmehjemmet sitt her i Spania, slik at de også kan nyte det fantastiske klimaet vi har her.

  Maria Lindh

  Epost: maria@boliginvestspania.no

  Telefon: +46 709 906 767 (svensk) Telefon: +34 711 094 180 (spansk)

  Maria Lindh er 52 år og kommer fra Stockholm. Hun har jobbet i servicebransjen i hele sitt liv og trives best når hun får jobbe med mennesker. Hun er en tøff jente som tar utfordringer på strak arm.

  Hun ferierte i Spania i mange år før hun valgte å bosette seg i Torrevieja i 2015. Hun kjøpte seg da en Penthouse i Torrevieja sentrum. Hun pendlet mellom Sverige og Spania i 3 år, men valgte å flytte ned permanent.

  Å jobbe i eiendomsbransjen har hun alltid funnet interessant og stortrives med å hjelpe andre å finne sitt drømmehjem på Costa Blanca som hun selv gjorde

  Maria kjenner området godt og jobber som agent for Bolig Invest Spania.

  Ole Erik Tvedt

  Epost: tvedt@primasol.no
  Telefon:  +47 91 70 31 65

  Ole Erik Tvedt kommer fra Brumunddal, er gift og har 3 voksne barn. Familien kjøpte sin første bolig i Torrevieja for 20 år siden. Han er selvstendig næringsdrivende i Norge hvor han driver selskapet Primasol som leverer solskjerming. Han har drevet med salg og formidling i over 30 år og jobbet som agent for Bolig Invest Spania i over 15 år.

  Hans Helsing

  Epost: hanshelsing@gmail.com
  Telefon: +46 70-6244909

  Hans Helsing er 67 år og kommer fra Sundsvall. Han har jobbet som selger i 47 år og nå skal han jobbe som agent for Bolig invest Spania S.L. Hans motto er «kunden kommer alltid først» og han vil jobbe med Bolig Invest Spania for han liker firmaets fine visjoner. Hans Helsing mener at en fornøyd kunde er den beste reklamen for oss som selskap. Hans oppholder seg i Torrevieja store deler av året og stortrives.