Kontakt Oss

Skriv til oss

Bolig Invest Spania S.L har formidlet boliger til nordmenn i Spania siden 1999.

Ta kontakt for en uforpliktende boligprat.

Våre visningsturer er kjent for å være avslappende og rolige, uten noe press av noe slag. Dere får rikelig med egentid, og i motsetning til mange andre er vi ikke redd for at dere skal se hva andre tilbyr. Her spiller vi med åpne kort, og har ingenting å skjule. Ved brukt kjøp får du gjerne møte den gamle eieren, og ved nytt kjøp får du møte utbyggeren.

Vi har valgt en modell som betinger at du bestiller og betaler din flybillett selv. Deretter bestiller vi, og betaler, hotell for deg og en eventuell partner i 3-4 dager. Du blir selvsagt hentet og bragt til flyplassen.

Charlotte Lange

Epost: charlotte@boliginvestspania.no
Telefon:  +34 679 580 166

Charlotte Lange er eier og daglig leder av Bolig Invest Spania. Hun flyttet til Torrevieja i 1999 og startet i megler bransjen i 2000. Hun har bred erfaring innen salg og markedsføring. Med lang fartstid i bransjen har hun et stort nettvert og mange gode samarbeidspartnere. Både et stort nettverk av meglere, men også innen bank, finansiering, design, renovasjon, notar mm.

Camilla Millhorn

Epost: camilla@boliginvestspania.no
Telefon:  +46 708 33 03 09

Camilla Millhorn jobber med salg og administrasjon hos Bolig Invest Spaina. Hun kom til Torrevieja og følte umiddelbart at stedet var hennes hjem, og det er det Camilla ønsker å hjelpe andre med. Hun er bedriftsøkonom i organisasjon og ledelse. Hun har tidligere jobbet i flere forskjellige bransjer og hatt diverse roller som leder av offentlig sektor i flere år. Hun har lang erfaring i å lytte til behov, ønsker og forventninger fra kunder og jobber hardt for å nå deres mål.