+34 679 580 166
Calle Caballero de Rodas 65, 03181 Torrevieja
charlotte@boliginvestspania.no

*SOLGT* Torrevieja- Nyreovert bungalow i Aguas Nuevas.

Calle Lanzarote, 58B, Torrevieja, Spania

Fasiliteter

  • Bod
  • Felles basseng
  • Garasje/P-plass
  • Hvitevarer
  • Møblert
  • Sentralt
  • Turterreng

Detaljer

Beliggenhet:

Bravomar ligger rett nord for Torrevieja sentrum og er et meget populært område.  Mye på grunn av den sentrale beliggenheten og nærheten til havet. Det er kort vei til den kjente La Mata stranden som er en av Costa Blanca’s beste strender. Du spaserer også lett ned til Playa de los Locos.

Dette er et etablert område som lever hele året og det finnes alt du måtte trenge av fasiliteter i gangavstand fra boligen som blant annet butikker, restauranter, banker og apotek.

Det koselige kjøpesenteret Torremarina med Mercadona og mange hyggelige restauranter og butikker er kun en spasertur unna.

I området er det flere parker og gode turmuligheter. Det er også god bussforbindelse til både sentrum av Torrevieja og til La Mata og en hyggelig spasertur langes promenaden på omkring 45 minutter til Torrevieja sentrum.

Dette er et attraktivt område både for ferieturister og fastboende.

Innhold:

Inngangen til eiendommen er gjennom en stor innglasset terrasse, som du kan bruke som spiseplass selv på de kaldeste vinterkveldene. Stuen er romslig med har åpen løsning mot kjøkkenet. Soverommet har innebygd garderobe og utsikt til den private hagen. Det er et fint bad ed dusjhjørne.

På baksiden av denne bungalowen er det rom i god størrelse, i dag brukes rommet til ett ekstra soverom for besøkende, og god lagringsplass, her er det også en dør som fører deg ut til baksiden av hagen.

Stor solrik hjørne tomt, hvor det også er plass til bilen.

Eiendommen er også ideell for ferie utleie, siden den har turist lisens.

Stort flott felles svømmebasseng.

Pris: 115.000 euro + omkostninger

Fakta:

Bungalow

1 soverom

1 bad

Areal: 58 m²

Tomt: 96 m²

Byggeår: 2000

Hage

Møblert

Hvitevarer

Felles basseng

Hage

Parkeringsplass

Ekstra rom