+34 679 580 166
Calle Caballero de Rodas 65, 03181 Torrevieja
charlotte@boliginvestspania.no

*SOLGT* Kjempefin sydvendt quad med havutsikt i Altos del la Bahia VIII. Felles bassengområde.

Calle Francisco de Quevedo, 1, Torrevieja, Spania

Fasiliteter

  • Airconditioning
  • Bod
  • Felles basseng
  • Flislagt Hage
  • Garasje/P-plass
  • Havutsikt
  • Hvitevarer
  • Markiser
  • Møblert

Detaljer

Beliggenhet:

Altos de la Bahia ligger rett nord for Torrevieja sentrum og er et veldig populært område.  Mye på grunn av den sentrale beliggenheten og nærheten til havet. Det er kort vei til den kjente La Mata stranden som er en av Costa Blanca’s beste strender.

Dette er et etablert område som lever hele året og det finnes alt du måtte trenge av fasiliteter i gangavstand fra boligen som blant annet butikker, restauranter, banker, apotek og til en butikk med skandinaviske varer og aviser.

Det koselige kjøpesenteret Torremarina med Mercadona og mange koselige restauranter og butikker er bare et par minutters gange unna.

Det er god bussforbindelse til både sentrum av Torrevieja og til La Mata. Det er en hyggelig spasertur langes promenaden på omkring 45 minutter til Torrevieja sentrum. Dette er et flott område både for ferieturister og fastboende

Innhold:

Hjertelig velkommen til ettertraktede Altos de la Bahia VIII og denne fine delvis renoverte boligen med 3 soverom og 2 bad og med sydvendte terrasser!

Når du kommer inn gjennom porten blir du blir møtt av en stor flislagt hage på bakkenivå, perfekt hvis du ønsker å parkere bilen på tomten. Her er det også en utedusj og en praktisk bod.

Herfra kommer du til den opphøyde terrassen med god plass til utemøbler. Her er det et grillhjørne samt plass til solsenger om ønskelig. Her er det også installert markise som er uttrekkbar og med vegger, perfekt for vintertid.

Gjennom entréen blir du møtt av en lys og romslig stue hvor du har plass til spisebord og salonggruppe. Kjøkkenet har åpen løsning mot stuen og er i meget god stand. Fra kjøkkenet har du tilgang til en patio som har tak og er hevet til samme nivå som boligen, her er vaskemaskinen.

Til venstre for kjøkkenet finner du det første store badet med dusj og videre det første soverommet som så leder videre til kontoret, perfekt hvis du ønsker å bo hele året og jobbe hjemmefra.

Trappen opp fører deg til ytterligere to soverom og hovedsoverommet har eget bad.

Døren mellom soverommene tar deg ut til en deilig terrasse med havutsikt.

Her kan du virkelig nyte den spanske solen både sommer og vinter da boligen ligger perfekt sørvendt og med sol hele dagen og kvelden.

Boligen selges møblert og er utstyrt med AC og mange av hvitevarene er kun noen få år gamle.

Det flotte bassengområdet ligger få minutters gange unna.

Velkommen til å kontakte oss i dag for en visning av denne perlen i Altos de la Bahia VIII.

Pris: 199.900 euro + omkostninger

Fakta:

3 soverom

2 bad

Areal: 100 m 2

Hageområde: 45 m 2

Takterrasse: 15 m 2

Havutsikt

Parkering

Energisertifikat: D

Byggeår: 2005

Eiendomsskatt: 253,53 euro i året

Fellesutgifter: 324 euro i året

Flislagt hage

Sydvendt

Møblert

Bod

Felles bassengområde

Avstand til flyplass: 45 km

Avstand til stranden: 1,3 km