+34 679 580 166
Calle Caballero de Rodas 65, 03181 Torrevieja
charlotte@boliginvestspania.no

*SOLGT* Fin bungalow med hage og takterrasse i Lo Pepín – Ciudad Quesada.

Calle Mérida, 20, Ciudad Quesada, Spania

Fasiliteter

  • Bilvei frem
  • Bod
  • Delvis møblert
  • Felles basseng
  • Garasje/P-plass
  • Hage
  • Hvitevarer
  • takterrasse
  • Turterreng

Detaljer

Beliggenhet:

Boligen ligger i et område som heter Lo Pepin, like utenfor Ciudad Qoesada.

Ciudad Quesada er et koselig og populært sted på Costa Blanca. Her finner du butikker, restauranter, kafeer, barer, apotek, banker, frisører i hovedgaten som kun ligger 3 minutters gangavstand unna.

Ciudad Quesada tilbyr også flere aktiviteter for hele familien, som den berømte La Marquesa golfbane, bowling, minigolf, tennisbaner, fotballbaner, treningssentre, spa, sesongåpent badeland og mye mer.

Strender

De flotte strendene på Costa Blanca kysten ligger som perler på en streng. Den berømte 9 kilometer lange sandstranden i Guardamar del Segura og La Mata stranden er de to nærmeste strendene, som ligger ca. 10-15 minutters kjøring fra Ciudad Quesada.

Klima

Ciudad Quesada er et ideelt sted å bo og et nydelig sted å tilbringe sommeren. Somrene er alltid solrike og varme, mens vintrene er milde, og området har en gjennomsnittlig temperatur på 20 grader. Ved Ciudad Quesada er det to store saltsjøer som har en rensende effekt på luften og bidrar til å gi området et spesielt gunstig helsemiljø. Klimaet har spesielt en positiv effekt på personer med astma, allergier, revmatisme og hudsykdommer. Ifølge medisinsk vitenskap tilhører området et av de sunneste stedene i verden takket være saltsjøene.

Shopping

I Ciudad Quesada finner du en rekke butikker, supermarkeder, restauranter og barer. I Torrevieja, som ligger ca 10 minutter unna med bil, finner du kjøpesenteret Habaneras og Carrefour. I Torrevieja er det også en handlegate med en rekke butikker. 20 kilometer unna er det store kjøpesenteret Zenia Boulevard, hvor du finner et stort utvalg av butikker, som Zara, Massimo Dutti, H&M, Stradivarius, Oysho, Mango, Primark, Pull & Bear, Decathlon, Guess, Kiko, Druni, Rituals, Leroy Merlin og mange flere.

Golf

I Ciudad Quesada finner du den velkjente golfbanen ‘La Marquesa Golf & Country Club’. Innen en radius på 15 kilometer finner du Las Colinas Golf & Country Club, La Finca Golf, Golf Las Ramblas Golf Villamartín, Lo Romero Golf, Vistabella Golf, Real Clud de Golf Campoamor og Greenlands Golf

Innhold:

Eiendommen er på ca 80 m2 og inneholder 2 soverom, 1 bad, stue, fint kjøkken, flislagt hage og takterrasse.

Østlig orientering.

Stort hyggelig felles bassengområde.

Mulighet for å parkere bilen.

Pris: 93.000 euro + omkostninger

Fakta:

Areal: 80 m2

2 soverom

1 bad

Hage

Takterrasse

Parkering

Felles basseng

Bod