+34 679 580 166
Calle Caballero de Rodas 65, 03181 Torrevieja
charlotte@boliginvestspania.no

Moderne prosjekt i El Raso med kort vei til stranden. Boliger med felles bassengområde og SPA.

Carrer la Malva Rosa, 33, 03149 Guardamar del Segura, Alicante, Spania
151,000€ - 234,000€

Fasiliteter

  • Balkong/Terrasse
  • Felles basseng
  • Garasje/P-plass
  • Jacuzzi
  • Spa

Detaljer

Beliggenhet

Boligen ligger i Urbanisasjon El Raso mellom Guardamar og Doña Pepa/ Ciudad Quesada.

Det er gangavstand til gode restauranter, koselige barer samt en lokalbutikk. Noen få hundre meter fra urbanisasjonen er det hver søndag ett meget populært marked hvor du blant annet får kjøpt alt du trenger av lokalprodusert frukt og grønnsaker, klær og andre nødvendige ting til meget hyggelige priser. 

Urbanisasjonen El Raso grenser til en større naturpark hvor du på egenhånd kan sykle eller gå/løpe lengre turer i oppmerkede løyper blant annet til sjøen.

I Ciudad Quesada finnes alt du måtte trenge. Her er det butikker, restauranter, barer, bensinstasjon, apotek, frisør, bank og postkontor. Her ligger også den populære golfbanen La Marquesa og et flott vannland med aktiviteter for alle aldre. Andre aktiviteter som kan nevnes er minigolfbane og tennisbaner.
Det er en fast norsk bosetning i byen og her ligger også den norske skolen. Det er ca 10 km inn til Torrevieja og ca 4 km til stranden Campomar ved Guardamar.

Innhold

Flotte leiligheter av moderne design til gunstig pris. Her kan du velge mellom tre typer: Leilighet på bakkeplan med hage på 43 – 269 m2, andre etasje med terrasse eller toppleiligheter med stor takterrasse på 68 m2. Boligen har praktisk romløsning med gjennomgående god standard.  Leilighetene er på 88 – 112 m2 og har 2 eller 3 soverom, 2 bad og stue med åpen kjøkken løsning. Det følger også med parkeringsplass i det underjordiske garasjeanlegget. Fellesområdet er fantastisk med palmer, stort basseng, Jacuzzi, bocciabaner og lekeplass. Det blir også et herlig SPA område. Her kan man slappe av og nyte late dager under solen.
Dersom du er tidlig ute kan du velge den beste beliggenheten samt farger på fliser, vegger og kjøkken. Det er også mulig å få lagt inn varmekabler for en ekstra kostnad.

Boligene vil ha forskjellige typer planløsninger.

Priser fra 151.000 – 234.000 euro

Offentlige avgifter på ca 14 % kommer i tillegg.

Illustrasjoner som er benyttet i prosjektet kan avvike fra virkelig bygg.