+34 679 580 166
Calle Caballero de Rodas 65, 03181 Torrevieja
charlotte@boliginvestspania.no

*SOLGT* Kjempefin leilighet på La Florida. Møblert, stor uteplass, felles bassengområde.

Calle del Fénix, 9, Orihuela, Spania

Fasiliteter

  • Airconditioning
  • Balkong/Terrasse
  • Felles basseng
  • Hage
  • Hvitevarer
  • Møblert
  • varmekabler

Detaljer

Beliggenhet

Dette koselige komplekset har en sentral beliggenhet på La Florida med nærhet til «alt».  La Florida ligger på kysten av Orihuela Costa syd for Torrevieja, sør på Costa Blanca.

La Florida ligger ideelt til ettersom området er stille og fredelig, men rett i nærheten er det ett pulserende liv med restauranter og barer som lever hele året.

Det er kun 3 kilometer til sjøen og flotte badestrender. Til Torrevieja sentrum er det omtrent 6 km. Her finnes alt du måtte trenge av fasiliteter i gangavstand fra boligen. Det finnes også minigolf, go-cart, flotte turområder, gater med palmer og hyggelige torg, så her finnes det noe for enhver smak. Det er 6 golfbaner innenfor 15 minutter kjørsel.

Boligen ligger også nære lørdagsmarkedet hvor du ukentlig vil kunne handle lokalt produsert frukt og grønt samt andre varer til utrolig hyggelige priser. Kjøpesenteret Zenia Boulevard, kystens største kjøpesenter med ca 150 butikker, finnes også i nærområdet samt kun en kort biltur til flere nydelige strender som for eksempel Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia og Cabo Roig.

Dette er et vakkert hjørne av Middelhavet, hvor du kan nyte naturen, slappe av og ha det gøy. 

Innhold

Denne fine leiligheten på 63 m2 ligger på bakkeplan.

Den har en stor terrasse og romslig hage så her er det plass til både sittegrupper solsenger og det er mulig å parkere bilen inne på tomten.

Boligene inneholder 2 soverom med garderobeskap, 2 bad med varmekabler, et moderne kjøkken med masse benkeplass, induksjonsplater, vannfilter og moderne hvitevarer. Fra kjøkkenet er det utgang til en patio med masse lagringsplass og som også benyttes som vaskerom. Kjøkkenet har en åpen løsning ut mot spisestuen og stuen. 

Boligen har 3 aircondition og selges fullt møblert så her er det bare å flytte rett inn.

Det vil være et flott beplantet fellesområde med basseng med barnebasseng og Jacuzzi. Det vil også bli en lekeplass og parkeringsplasser. Ved bassengområdet er det også et lite utekjøkken og en plass med bord og stoler som kan benyttes av alle naboene. Hele området er knyttet til et sikkerhetssystem og det er totalt 15 kameraer.

Pris 139.900 euro + omkostninger

FAKTA:

Areal: 63 m2

Soverom: 2

Bad: 2

Byggeår: 2017

Urbanisasjonsavgift 589€/ år

Suma/IBI: 136 €/ år

Privat parkering

Terrasse

Garderober

Klimaanlegg

Felles bassengområde

Hage

Hvitevarer

Møblert

Annonsen kan være mangelfull.