+34 679 580 166
Calle Caballero de Rodas 65, 03181 Torrevieja
charlotte@boliginvestspania.no

En liten Oase på Villamartín. Luksuriøse leiligheter med store terrasser.

C. Cilantro, 12, 03189 Orihuela, Alicante, Spania
232,000€ - 345,000€

Fasiliteter

  • Airconditioning
  • Felles basseng
  • Garasje/P-plass
  • Heis
  • Hvitevarer
  • Innebygde garderober
  • store terrasser
  • Turterreng
  • Utsikt

Detaljer

Beliggenhet:

Residencial Cilantro ligger på et område som kalles El Barranco i Villamartín. En flott beliggenhet mellom Orihuela Costas vakre strender og de anerkjente golfbanene.

Det er gangavstand til et koselig senter med mange hyggelig restauranter og matvarebutikk og der er kort avstand til de populære golfbanene Villamartín, Campoamor og Las Ramblas.

Villamartín ligger på Costa Blanca i kommunen Orihuela og provinsen Alicante. Det er ca 45 minutter til Alicante flyplass og ca 10 km til Torrevieja

Villamartín er et populært feriemål og spesielt populært for golf interesserte. Kjent for sine sandstrender, luksuriøse boliger og naturskjønne områder ved Middelhavets kyst. Området har hyggelige torg og kjøpesentre, gater med palmer og et bredt utvalg av butikker og restauranter for enhver smak.

Eksklusive villaer og luksusleiligheter ligger rundt golfbanene, som regnes som noen av de beste i Spania. Stranden ligger bare 5 minutters kjøretur unna. Du kan velge mellom Cabo Roig, Playa Flamenca eller La Zenia. Det er også kort avstand til det populære Zenia Boulevard, kystens største kjøpesenter med ca 150 butikker. Villamartín er et vakkert hjørne av Middelhavet, hvor du kan nyte naturen, slappe av og ha det gøy.

Innhold:

Dette komplekset er bygget etter tre standarder: kvalitet, romslighet og lys.

Disse luksuriøse leilighetene har enten 2 eller 3 soverom, 2 moderne bad, spisestue/stue løsning med store vindusflater, flott moderne kjøkken med alle hvitevarer, separat vaskerom og stor terrasse.

I første etasje har du store terrasser med direkte utgang til fellesområdene, i andre og tredje etasje er terrassene på ca 20 m2 og toppleilighetene har i tillegg til terrassen på 18 m2 en privat takterrasse på mellom 71 og 101 m2 med flott utsikt over området og havet.

Alle leilighetene har parkeringsplass og bod i garasjeanlegg hvor det går heis opp til leilighetene.

Priser fra 232.000 til 345.000 euro. + omkostninger

Annonsen kan være mangelfull. Illustrasjoner som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg.