+34 679 580 166
Calle Caballero de Rodas 65, 03181 Torrevieja
charlotte@boliginvestspania.no

*SOLGT* En perle i Urbanisasjon Sol y Verde på vakre Cala Capitan i Cabo Roig med bare noen få minutters gange til stranden.

Calle Tramontana, 1, 03189 Orihuela, Alicante, Spania

Fasiliteter

  • Airconditioning
  • Balkong/Terrasse
  • Felles basseng
  • Garasje/P-plass
  • Hvitevarer
  • Møblert

Detaljer

Beliggenhet

Boligområdet heter Urbanisasjon Sol y Verde og ligger på Cabo Roig som regnes for å være juvelen sør på Costa Blanca. Det er ca 45 minutter fra Alicante flyplass.

Området er kjent for sine sandstrender, luksuriøse boliger og naturskjønne områder. Dette er en unik mulighet til å komme tett på Middelhavet. Det går en lang strandpromenade i begge retninger med flotte strender og forskjellige servicetilbud.

Dette er et rolig veletablert område, nært til både helsetjenester, apotek, strender, restauranter, supermarkeder, underholdning, barer osv. Det er også kort vei til det populære Zenia Boulevard, kystens største kjøpesenter med ca 150 butikker.

Variasjonen og kvaliteten på tjenestene og restaurantene er utmerket, her finnes flotte klipper, båthavner, sandstrender og golfbaner i umiddelbar nærhet. Cabo Roig er et vakkert hjørne av Middelhavet, hvor du kan nyte naturen, slappe av og ha det gøy.

Det er bare 10/ 15 minutters kjøring til Torrevieja.

Innhold:

Velkommen til denne frodige og flotte urbanisasjonen på ettertraktede Cabo Roig med nydelig bassengområde og en vakker vestvendt terrasse.

Boligen har en fin stor terrasse i vestposisjon med ettermiddag- og kveldssol. Her har du god plass til å lage en herlig uteplass.

Gjennom de store glassdørene ved inngangen blir du møtt av en romslig stue, kjøkkenet er bygget med åpen planløsning mot stuen og tilhørende oppbevaringsrom med vaskemaskin og oppvaskmaskin.

De to soverommene er til høyre for stuen og begge gar garderobeskap. Badet er i god stand og med dusj.

Det er parkeringsplass på området, og det vakre og store bassengområdet som ligger like utenfor boligen og god plass til å nyte.

Eiendommen selges møblert og er klar for innkvartering.

Her bor du i et privilegert og grønt område med og gangavstand til Cabo Roigs populære strand, Cala Capitan.

FAKTA:

Soverom: 2

Baderom: 1

Areal: 53m2

Kjøkken: 1

Garderobeskap: 2

Parkeringsplasser: 1

Orientering: Vest

Balkong: 45 m2

Avstand til strand: 0.6 Km.

Avstand til flyplass: 55 Km.

Avstand til nærbutikker: 0.3 Km.

Avstand til golfbane: 10 Km.

Suma / IBI: 160,74 € / Y

Fellesskapskostnader: 980 € / Y

Pris: 139.900 euro + omkostninger