+34 679 580 166
Calle Caballero de Rodas 65, 03181 Torrevieja
charlotte@boliginvestspania.no

*SOLGT* Fin leilighet med felles svømmebasseng i hjertet av Playa Flamenca

Calle Santa Rita, Orihuela, Spania

Fasiliteter

  • Airconditioning
  • Balkong/Terrasse
  • Felles basseng
  • Garasje/P-plass
  • varmekabler

Detaljer

Beliggenhet:

Playa Flamenca ligger på kysten av Orihuela, sør på Costa Blanca. Boligområdet regnes for å være juvelen på Costa Blanca sør. Kjent for sine sandstrender, luksuriøse boliger og naturskjønne områder ved Middelhavets kyst.

Boligen ligger ideelt til ettersom urbanisasjonen er stille og fredelig, men rett i nærheten er det ett pulserende liv med restauranter og barer som lever hele året.

Det er nære til sjøen og flotte badestrender. Til Torrevieja sentrum er det omtrent 10 km.

Her finnes alt du måtte trenge av fasiliteter i gangavstand fra boligen. Det er også minigolf, go-cart, flotte turområder, gater med palmer og hyggelige torg i nærområdet, så her finnes det noe for enhver smak. Det er 6 golfbaner innenfor 15 minutter kjørsel.

Boligen ligger også nære lørdagsmarkedet hvor du ukentlig vil kunne handle lokalt produsert frukt og grønt samt andre varer til hyggelige priser. Kjøpesenteret Zenia Boulevard, kystens største kjøpesenter med ca 150 butikker, finnes også i nærområdet. Kun en kort biltur er det til flere nydelige strender som for eksempel Punta Prima, La Zenia og Cabo Roig.

Dette er et vakkert hjørne av Middelhavet, hvor du kan nyte naturen, slappe av og ha det gøy. Boligen er ideell både som ferieleilighet og fast bolig.

Innhold:

Boligen ligger i 2. etasje og består av 2 soverom, 2 bad, kjøkken og stue + terrasse. 

Kjøkkenet er moderne og fullt utstyrt med åpen planløsning mot stuen. Stuen er romslig og har plass for både sofa og spisestue, derfra er det direkte utgang til den herlige terrassen. Det store terrassen er perfekt for hyggelige måltider og avslappende dager på solsengen.

Soverommene har garderobeskap og begge har komplette bad med varmekabler, et med dusj og et med badekar. Det ene soverommet har også utgang til terrassen. 

Leiligheten selges fullt møblert og parkering er inkludert

Urbanisasjonen Residencial El Rincon har fine 2 felles bassengområder. 

Pris: 109.900 euro + omkostninger

FAKTA:

Soverom: 2

Bad: 2

Areal: 70m2

Areal terrasse: 11 m2

Byggeår: 2007

Solretning: Vest

SUMA/IBI: 120€/år

Urbanisasjonsavgift: 55€/mån

Felles bassengområde

Bod

Møblert

Klimaanlegg

Terrasse

Varmkabler

Parkering

Garderober