+34 679 580 166
Calle Caballero de Rodas 65, 03181 Torrevieja
charlotte@boliginvestspania.no

Flamenca Sun- nytt leilighetsprosjekt med unik plassering. Fine fellesområder, flott utsikt og kun 600 meter til stranden.

C. Miguel Barceló, 2, 03189 Orihuela, Alicante, Spania
195,100€ - 467,000€

Fasiliteter

  • Bod
  • Felles basseng
  • Garasje/P-plass
  • Havutsikt
  • Sentralt
  • Stor Terrasse
  • Turterreng
  • Utsikt

Detaljer

Beliggenhet:

Dette knallefine prosjektet ligger på Playa Flamenca på kysten av Orihuela, sør på Costa Blanca, ca 40 minutter fra Alicante flyplass. Boligområdet regnes for å være juvelen på Costa Blanca sør. Kjent for sine sandstrender, luksuriøse boliger og naturskjønne områder ved Middelhavets kyst. Variasjonen og kvaliteten på tjenestene og restaurantene i området er utmerket.

Komplekset ligger ideelt til ettersom urbanisasjonen er stille og fredelig, men rett i nærheten er det ett pulserende liv med restauranter og barer som lever hele året. Komplekset ligger nær det populære Zenia Boulevard, kystens største kjøpesenter med ca 150 butikker. I tillegg er lørdagsmarkedet kun noen minutters gange unna slik at du ukentlig vil kunne handle lokalt produsert frukt og grønt samt andre varer til hyggelige priser. Det er ca 600 meter til sjøen og flotte badestrender.

Til Torrevieja sentrum er det omtrent 10 km. Det finnes alt du måtte trenge av fasiliteter i gangavstand fra boligen. Blant annet et stort utvalg av supermarkeder, kjøpesenter, frisører, banker, butikker, restauranter og barer. I tillegg finnes det minigolf, go-cart, flotte turområder, gater med palmer og hyggelige torg, så her finnes det noe for enhver smak. Det er 6 golfbaner innenfor 15 minutter kjørsel. Dette er et vakkert hjørne av Middelhavet, hvor du kan nyte naturen, slappe av og ha det gøy.

Innhold:

Velkommen til Flamenca Sun, et nytt leilighetskompleks med attraktiv beliggenhet på Playa Flamenca.

Her skal det bygges fem blokker av fire etasjer med fine fellesområder med blant annet tre svømmebasseng hvor et vil være oppvarmet, chillout zone, jacuzzi og treningsrom.

Leilighetene vil inneholde to, tre eller fire soverom, to bad og stue og kjøkken og store terrasser. Mange med havutsikt. Alle leilighetene vil ha gode planløsninger, moderne innredning og fint design.

Leilighetene på bakkeplan vil ha en hage og penthouseleilighetene vil ha en takterrasse. Leilighetene på mellom etasjene har store terrasser.

Leilighetene vil variere i størrelse fra 73 – 120 m2, terrassene fra 16 – 36 m2 og takterrassene fra 81 – 118 m2

Alle leilighetene vender mot syd / vest og blir levert med parkeringsplass og bod i garasjeanlegg.

Planlagt byggestart i 2022, ferdigstillelse er estimert til sommer 2023.

Priser: fra 195.100 euro – 467.200 euro

Ta kontakt for mer informasjon.