+34 679 580 166
Calle Caballero de Rodas 65, 03181 Torrevieja
charlotte@boliginvestspania.no

Flamenca Village. Utrolig flott prosjekt i hjertet av Playa Flamenca. Nære havet og Zenia Boulevard.

Calle Pablo Picasso, 120, 03189 Orihuela, Alicante, Spania
295,000€ - 441,000€

Fasiliteter

  • Balkong/Terrasse
  • Felles basseng
  • Jacuzzi
  • store terrasser
  • treningsanlegg
  • Turterreng
  • varmekabler

Detaljer

Beliggenhet:

Residencial Flamenca Village ligger på Playa Flamenca på kysten av Orihuela, sør på Costa Blanca, ca 40 minutter fra Alicante flyplass. Boligområdet regnes for å være juvelen på Costa Blanca sør. Kjent for sine sandstrender, luksuriøse boliger og naturskjønne områder ved Middelhavets kyst. Variasjonen og kvaliteten på tjenestene og restaurantene i området er utmerket.

Komplekset ligger ideelt til ettersom urbanisasjonen er stille og fredelig, men rett i nærheten er det ett pulserende liv med restauranter og barer som lever hele året. Boligen ligger nær det populære Zenia Boulevard, kystens største kjøpesenter med ca 150 butikker. I tillegg er lørdagsmarkedet kun noen minutters gange unna slik at du ukentlig vil kunne handle lokalt produsert frukt og grønt samt andre varer til hyggelige priser. Det er ca 600 meter til sjøen og flotte badestrender.

Til Torrevieja sentrum er det omtrent 10 km. Det finnes alt du måtte trenge av fasiliteter i gangavstand fra boligen. Blant annet et stort utvalg av supermarkeder, kjøpesenter, frisører, banker, butikker, restauranter og barer. I tillegg finnes det minigolf, go-cart, flotte turområder, gater med palmer og hyggelige torg, så her finnes det noe for enhver smak. Det er 6 golfbaner innenfor 15 minutter kjørsel. Dette er et vakkert hjørne av Middelhavet, hvor du kan nyte naturen, slappe av og ha det gøy.

Innhold:

Residencial Flamenca Village er et luksuriøst anlegg hvor du kan nær sjøen i et idyllisk miljø.

Prosjektet tilbyr deg blant annet store parker, fontener, flere bassengområder, «chillout salongområde» gangstier, trimrom, jacuzzier, lekeplass og moderne bærekraftige boliger i arkitektonisk harmoni.

Det er et miljøansvarlig prosjekt som søker effektivitet, fra et økonomisk og miljømessig synspunkt. LED-belysning og miljøeffektive kraner 2 av funksjonene som prosjektet inneholder.

Prosjektet har leiligheter med 2 og 3 soverom. Alle med kanalisert klimaanlegg og gulvvarme på badene. Privat hage og store verandaer i leilighetene på bakkeplan, store terrasser på alle leilighetene og fantastisk takterrasse på toppleilighetene. Alle boligene har egen parkeringsplass.

Du kan velge å overta leiligheten din med møbler spesielt tilpasset for disse boligene, hvitevarer, fullt utstyrt kjøkken og TV for et tillegg i prisen på mellom 15.700 – 19.500 euro.

Nå er fase 3 for salg.

Priser: 295.000 – 441.000 euro + omkostninger

Fakta:

2 – 3 soverom

1 – 2 bad

74 – 103 m2 bolig

19 – 37 m2 terrasser

63 m2 takterrasse

10 – 41 m2 hager.

Ta kontakt for planløsninger og visning.

Illustrasjoner som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg.