+34 679 580 166
Calle Caballero de Rodas 65, 03181 Torrevieja
charlotte@boliginvestspania.no

*SOLGT* Flott leilighet med privat takterrasse med havutsikt på Playa Flamenca

Calle José Maria Sicilia, Orihuela, Spania

Fasiliteter

  • Airconditioning
  • Balkong/Terrasse
  • Felles basseng
  • Møblert
  • takterrasse

Detaljer

Beliggenhet:

Playa Flamenca ligger på kysten av Orihuela, sør på Costa Blanca. Boligområdet regnes for å være juvelen på Costa Blanca sør. Kjent for sine sandstrender, luksuriøse boliger og naturskjønne områder ved Middelhavets kyst.

Boligen ligger ideelt til ettersom urbanisasjonen er stille og fredelig, men rett i nærheten er det ett pulserende liv med restauranter og barer som lever hele året.

Det er nære til sjøen og flotte badestrender. Til Torrevieja sentrum er det omtrent 10 km.

Her finnes alt du måtte trenge av fasiliteter i gangavstand fra boligen. Det er også minigolf, go-cart, flotte turområder, gater med palmer og hyggelige torg i nærområdet, så her finnes det noe for enhver smak. Det er 6 golfbaner innenfor 15 minutter kjørsel.

Boligen ligger også nære lørdagsmarkedet hvor du ukentlig vil kunne handle lokalt produsert frukt og grønt samt andre varer til hyggelige priser. Kjøpesenteret Zenia Boulevard, kystens største kjøpesenter med ca 150 butikker, finnes også i nærområdet. Kun en kort biltur er det til flere nydelige strender som for eksempel Punta Prima, La Zenia og Cabo Roig.

Dette er et vakkert hjørne av Middelhavet, hvor du kan nyte naturen, slappe av og ha det gøy. Boligen er ideell både som ferieleilighet og fast bolig.

Innhold:

Denne romslige, lyse leiligheten er bygget over 2 plan, i tillegg har den en fantastisk takterrasse med nydelig utsikt ut over Middelhavet. 

På første etasje er det kjøkken med åpen planløsning mot stue/spisestue, peis og direkte tilgang til en delvis innglasset terrasse med plass for sittegruppe. Fra terassen er det utsikt over det beplantede fellesområdet med svømmebasseng. Det finnes også 1 bad med dusj og 1 bod med god lagringsplass på denne etasjen.

I etasjen over er det 2 soverom og 1 bad med dusj. Her er også en trapp opp til takterrassen. 

Boligen selges møblert og har 4 airconditions.

Det finnes mulighet til å kjøpe en garasje, med en stor lagringsplass for 10.000€

Pris: 196.000 euro + omkostninger

FAKTA:

Areal: 97 m2

Terrasse: 56 m2

Soverom: 2

Bad: 2

Byggeår: 2000

Peis

Privat takterrasse

Terrasse

Garderober

Bod

Felles bassengområde

Klimaanlegg

Hvitevarer

Møblert

Havutsikt