+34 679 580 166
Calle Caballero de Rodas 65, 03181 Torrevieja
charlotte@boliginvestspania.no

Flott leilighetskompleks ved Golfbanen i Villamartin

Calle Canela, 03189 Orihuela, Alicante, Spania
169,900€ - 259,900€

Fasiliteter

  • Balkong/Terrasse
  • Felles basseng
  • store terrasser
  • takterrasse
  • varmekabler

Detaljer

Beliggenhet

Komplekset som heter Vista Azul XXXI ligger meget sentralt på Villamartín. Det er gangavstand til flere koselige sentre og til den populære golfbanen Villamartín og en liten kjøretur unna mange flere.

Villamartín ligger på Costa Blanca i kommunen Orihuela og provinsen Alicante. Det er ca 45 minutter til Alicante flyplass og ca 12 km til Torrevieja

Villamartín er et populært feriemål og spesielt populært for golf interesserte. Kjent for sine sandstrender, luksuriøse boliger og naturskjønne områder ved Middelhavets kyst. Området har hyggelige torg og kjøpesentre, gater med palmer og et bredt utvalg av butikker og restauranter for enhver smak.  

Eksklusive villaer og luksusleiligheter ligger rundt golfbanene, som regnes som noen av de beste i Spania. Stranden ligger bare 5 minutters kjøretur unna. Du kan velge mellom Cabo Roig, Playa Flamenca eller La Zenia. Det er også kort avstand til det populære Zenia Boulevard, kystens største kjøpesenter med ca 150 butikker.

Villamartín er et vakkert hjørne av Middelhavet, hvor du kan nyte naturen, slappe av og ha det gøy.

Innhold

Flotte leiligheter med på mellom 90 – 104 m2. Boligene har 3 soverom ( mulighet for 2 ) med garderobeskap og 2 delikate bad med varmekabler og baderoms innredning.

Stuen er romslig med god plass til stuemøblement og spisestue. Store vinduer, gode lysforhold og åpen løsning mot det tidsriktige kjøkkenet bidrar til en luftig og god atmosfære til rommet. Kjøkkenet blir levert med noen hvitevarer og spotlights. Fra stuen er det utgang til den store terrassen på 23 – 34 m2 med flott utsikt.

Det følger med 1 garasjeplass i underliggende anlegg. Boligene blir levert med pre installert air condtition i stuen og på soverommene. Interiørløsningene er nøye gjennomtenkte, og har god standard.

Leilighetene på bakkeplan har hage på mellom 88 – 215 m2.

Toppetasjene har en stor privat takterrasse på mellom 70 – 86 m2 med flott utsikt og optimale solforhold. Her vil det være både dusj med varmt – og kaldt vann, Jacuzzi og «sommer kjøkken».

Fellesområdet er fantastisk med grønt område med svømmebasseng, treningsapparater og lekeplass.

Leilighetene vil ha varierte planløsninger. Ta kontakt så kan vi sende deg planløsningen på den leiligheten du er interessert i. Boligene vil ferdigstilles juni 2020.

Priser fra 169.900 – 259.900 euro + omkostninger på ca 15 %

Annonsen kan være mangelfull. Illustrasjoner som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg.