+34 679 580 166
Calle Caballero de Rodas 65, 03181 Torrevieja
charlotte@boliginvestspania.no

*SOLGT* Flott toppetasje med takterrasse i det populære komplekset Oasis Beach.  

Calle Madreperla, 143, 03189, Alicante, Spania

Fasiliteter

  • Airconditioning
  • Balkong/Terrasse
  • Garasje/P-plass
  • Hvitevarer
  • Møblert
  • takterrasse

Detaljer

Beliggenhet:

Oasis Beach ligger på La Zenia som er på kysten av Orihuela, sør på Costa Blanca, ca 40 minutter fra Alicante flyplass. Boligområdet regnes for å være juvelen på Costa Blanca sør. Kjent for sine sandstrender, luksuriøse boliger og naturskjønne områder ved Middelhavets kyst. Variasjonen og kvaliteten på tjenestene og restaurantene i området er utmerket.

«Oasis Beach» har en fantastisk beliggenhet bare 1000 m fra La Zenia stranden og 200 meter fra et av Costa Blancas største kjøpesenter Zenia Boulevard med ca 150 butikker. Det er en natursti bygget langs ravinen hele veien ned til stranda.

Det er kort avstand til supermarkeder, restauranter, barer etc.  Det finnes 4 golfbaner i 5-10 minutters kjøreavstand fra området (VillaMartin, Campoamor, Las Ramblas, og Las Colinas) og totalt 10-15 golfbaner i en radius på 1/2 time med bil. 

Det finnes også minigolf, go-cart, flotte turområder, gater med palmer og hyggelige torg, så her finnes det noe for enhver smak.

Boligen ligger også nære lørdagsmarkedet hvor du ukentlig vil kunne handle lokalt produsert frukt og grønt samt andre varer til utrolig hyggelige priser.

Innhold:

Boligen har en praktisk romløsning med gjennomgående god standard.  2 soverom med garderober, 2 bad og stue med åpen kjøkken løsning. Kjøkkenet er fullt utstyrt. 

Leiligheten har en terrasse og en privat takterrasse med god plass for sittegruppe og solsenger.   

Det følger også med parkeringsplass i det underjordiske garasjeanlegget.

Fellesområdet er fantastisk med palmer, lekeplass og stort basseng. Her kan man slappe av og nyte late dager under solen.

Leiligheten ble bygget med førsteklasses materialer, har isolerte vegger, tak og gulv, termoglass i vinduer, aircondition i alle rom, samt parkeringsplass/garasjeplass

Pris: 198.000 euro + omkostninger

FAKTA:

Areal:

Soverom: 2

Bad: 2

Byggeår:

Orientering:

Urbanisasjonsavgift: ca 400 € /år

IBI: 216€/år

Møblert

Hvitevarer

Terrasse

Garderober

Klimaanlegg

Parkeringsplass i garasje

Felles bassengområde

Privat takterrasse

Lekeplass

Plantegning