+34 679 580 166
Calle Caballero de Rodas 65, 03181 Torrevieja
charlotte@boliginvestspania.no

*SOLGT* La Florida- Al Andalus II. Toppleilighet med takterrasse. Felles bassengområde.

Calle Sagitario, Orihuela, Spania

Fasiliteter

  • Balkong/Terrasse
  • Felles basseng
  • Hvitevarer
  • Møblert
  • takterrasse
  • Utsikt

Detaljer

Beliggenhet:

Dette koselige komplekset har en sentral beliggenhet på La Florida med nærhet til «alt».  La Florida ligger på kysten av Orihuela Costa syd for Torrevieja, sør på Costa Blanca.

La Florida ligger ideelt til ettersom området er stille og fredelig, men rett i nærheten er det ett pulserende liv med restauranter og barer som lever hele året.

Det er kun 3 kilometer til sjøen og flotte badestrender. Til Torrevieja sentrum er det omtrent 6 km. Her finnes alt du måtte trenge av fasiliteter i gangavstand fra boligen. Det finnes også minigolf, go-cart, flotte turområder, gater med palmer og hyggelige torg, så her finnes det noe for enhver smak. Det er 6 golfbaner innenfor 15 minutter kjørsel.

Boligene ligger også nære lørdagsmarkedet hvor du ukentlig vil kunne handle lokalt produsert frukt og grønt samt andre varer til utrolig hyggelige priser. Kjøpesenteret Zenia Boulevard, kystens største kjøpesenter med ca 150 butikker, finnes også i nærområdet samt kun en kort biltur til flere nydelige strender som for eksempel Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia og Cabo Roig.

Dette er et vakkert hjørne av Middelhavet, hvor du kan nyte naturen, slappe av og ha det gøy. 

Innhold:

Dette er en vakker leilighet med takterrasse i det svært etterspurte området La Florida på Orihuela Costa.

Svært nær forskjellige fasiliteter finner vi denne veldig fine eiendommen under perfekte forhold.

Boligen har hatt samme eiere siden den ble bygget for 20 år siden . De har kun benyttet boligen som fritidsbolig og nå selger de boligen som den står, fullt møblert og utstyrt.

Leiligheten består av 2 soverom, et romslig kjøkken, ett komplett bad, en flott stue med tilgang til balkong. En utvendig trapp fører opp til den veldig solfylte takterrassen.

Fra leiligheten kan du se det fantastiske fellesområdet med hager, svømmebasseng og tennisbane.

Pris: 93.000 euro + omkostninger

Fakta:

2 soverom

1 bad

Leilighet

Boligareal: 60 m2

Terrasse

Garderober

Møblert

Hvitevarer

Felles bassengområde