+34 679 580 166
Calle Caballero de Rodas 65, 03181 Torrevieja
charlotte@boliginvestspania.no

*SOLGT* La Zenia. Moderne leilighet med privat takterrasse og gode solforhold. Felles svømmebasseng.

Calle Granate, Orihuela, Spania

Fasiliteter

  • Airconditioning
  • Balkong/Terrasse
  • Felles basseng
  • Garasje/P-plass
  • Møblert
  • takterrasse

Detaljer

Beliggenhet:

La Zenia er på kysten av Orihuela, sør på Costa Blanca, ca 40 minutter fra Alicante flyplass. Området regnes for å være juvelen på Costa Blanca sør. Kjent for sine sandstrender, luksuriøse boliger og naturskjønne områder ved Middelhavets kyst. Variasjonen og kvaliteten på tjenestene og restaurantene i området er utmerket.

Boligkomplekset har en fantastisk beliggenhet nære La Zenia stranden og et av Costa Blancas største kjøpesenter Zenia Boulevard med ca 150 butikker. Det er en natursti bygget langs ravinen hele veien ned til stranda.

Det er kort avstand til supermarkeder, restauranter, barer etc.  Det finnes 4 golfbaner i 5-10 minutters kjøreavstand fra området (VillaMartin, Campoamor, Las Ramblas, og Las Colinas) og totalt 10-15 golfbaner i en radius på 1/2 time med bil. 

Det finnes også minigolf, go-cart, flotte turområder, gater med palmer og hyggelige torg, så her finnes det noe for enhver smak.

Boligen ligger også nære lørdagsmarkedet hvor du ukentlig vil kunne handle lokalt produsert frukt og grønt samt andre varer til utrolig hyggelige priser.

Innhold:

Boligen har fullt utstyrt kjøkken med åpen løsning mot stuen. Kjøkkenet har utgang til en mindre terrasse som har avskjermet plass for vaskemaskin. 

Den lyse og romslige stuen har plass for både sofa og spisebord. Fra stuen er det direkte tilgang til terrassen og den grønne hagen. 

Det 2 soverom, som ligger i andre etasje, begge har garderobeskap og det ene har utgang til en terrasse med utsikt mot bassengområdet 

2 komplette bad med god standard.

Kjempefin takterrasse. Perfekt for å nyte late dager under solen.

Urbanisasjonen har et felles, beplantet bassengområde.
Parkering er inkludert i prisen. 

Pris: 219.000 euro + omkostninger

Soverom: 2

Bad: 2

Areal: 78 M2

Areal Terrasse: 24 + 8 M2

Byggeår: 2015

Solretning: Vest

Suma/IBI: 200,13 €

Urbanisasjonsavgift: 110 €

Møblert

Klimaanlegg 

Felles bassengområde

Terrasse

Takterrasse