Luksuriøse leiligheter med store terrasser i Villamartin med gangavstand til Zenia Bouleward.

Av. de Montezenia, 1101, 03189 Orihuela, Alicante, Spania
209,000€ - 389,000€

Fasiliteter

  • Airconditioning
  • Balkong/Terrasse
  • Felles basseng
  • Havutsikt
  • store terrasser

Detaljer

Beliggenhet

Komplekset som heter Residential MUNA ligger på Los Dolses i Villamartín. Det er gangavstand til flere koselige sentre og ikke minst til populære Zenia Boulevard, kystens største kjøpesenter med ca 150 butikker. Det er også kort avstand til den populære golfbanen Villamartín og en liten kjøretur unna mange flere.

Villamartín ligger på Costa Blanca i kommunen Orihuela og provinsen Alicante. Det er ca 45 minutter til Alicante flyplass og ca 10 km til Torrevieja

Villamartín er et populært feriemål og spesielt populært for golf interesserte. Kjent for sine sandstrender, luksuriøse boliger og naturskjønne områder ved Middelhavets kyst. Området har hyggelige torg og kjøpesentre, gater med palmer og et bredt utvalg av butikker og restauranter for enhver smak.  

Eksklusive villaer og luksusleiligheter ligger rundt golfbanene, som regnes som noen av de beste i Spania. Strendene ligger bare 5 minutters kjøretur unna. Du kan velge mellom Cabo Roig, Playa Flamenca eller La Zenia.

Villamartín er et vakkert hjørne av Middelhavet, hvor du kan nyte naturen, slappe av og ha det gøy.

Innhold

Dette flotte komplekset består av 78 leiligheter av høy kvalitet. Alle leilighetene ligger sydvendt og har derfor ultimate solforhold. Leilighetene har store terrasser, de fleste med utsikt over Middelhavet, og med utsikt over det flotte beplantede fellesområdet med basseng.  Det vil også bli et innendørs oppvarmet basseng med Sauna og Fitnessrom.

Du kan velge mellom 2 eller 3 soverom og alle leilighetene vil ha 2 bad. Boligene er på mellom 61- og 87 m2 og har en terrasse på mellom 20- og 62 m2. Leilighetene på bakkeplan vil ha en hage og noen av toppleilighetene en ekstra takterrasse på ca 45 m2. Du kan får en parkeringsplass og en bod for et tillegg i prisen på 4.000 euro.

Boligene vil ha varmekabler på badene og aircondition.

Priser fra 209.000 – 389.000 euro + omkostninger

Illustrasjoner som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg.

Ta kontakt for mer informasjon og plantegninger.

  • Id: 4502
  • Visninger: 293

Kontakt oss ang boligen