+34 679 580 166
Calle Caballero de Rodas 65, 03181 Torrevieja
charlotte@boliginvestspania.no

Moderne leiligheter i flott kompleks ved golfbanen på Villamartin.

Calle Clavo, Orihuela, Spania
201,000€ - 313,000€

Fasiliteter

  • Balkong/Terrasse
  • Felles basseng
  • Spa
  • takterrasse
  • varmekabler

Detaljer

Beliggenhet:

Komplekset som heter Green Hills ligger meget sentralt på Villamartín. Det er gangavstand til flere koselige sentre og til den populære golfbanen Villamartín og en liten kjøretur unna mange flere.

Villamartín ligger på Costa Blanca i kommunen Orihuela og provinsen Alicante. Det er ca 45 minutter til Alicante flyplass og ca 10 km til Torrevieja

Villamartín er et populært feriemål og spesielt populært for golf interesserte. Kjent for sine sandstrender, luksuriøse boliger og naturskjønne områder ved Middelhavets kyst. Området har hyggelige torg og kjøpesentre, gater med palmer og et bredt utvalg av butikker og restauranter for enhver smak.  

Eksklusive villaer og luksusleiligheter ligger rundt golfbanene, som regnes som noen av de beste i Spania. Stranden ligger bare 5 minutters kjøretur unna. Du kan velge mellom Cabo Roig, Playa Flamenca eller La Zenia. Det er også kort avstand til det populære Zenia Boulevard, kystens største kjøpesenter med ca 150 butikker.

Villamartín er et vakkert hjørne av Middelhavet, hvor du kan nyte naturen, slappe av og ha det gøy.

Innhold:

Den kjente utbyggeren Urmosa fortsetter suksessen og utvider med fase 4 og 5 på Green Hills i Villamartín. 

Her bygges lavblokker a 4 og 5 etasjer. Leilighetene har 2 eller 3 soverom og 2 bad. Badene har varmekabler. Der er garderobeinnredning på alle soverommene og leiligheten blir levert med noen hvitevarer og air condition. Størrelsen på leilighetene varierer fra 65,90 m2 til 71,86 m2. Alle leilighetene har store terrasser. 

Leilighetene på bakkeplan har 17 -22 m2 terrasse under tak og 13 -104 m2 terrasse uten tak. Leilighetene i 2,3 og 4 etasje har terrasser på mellom 20 – 23 m2 og toppetasjene har en terrasse på 20 – 23 m2 + privat takterrasse på 43 – 48 m2. 

Privat inngjerdet område med flere bassengområder og parkering i garasjeanlegg. Anlegget har også et eget spa, treningssenter og innendørs basseng. Noen av leilighetene har flott utsikt over Middelhavet.

Pris: 201.000 – 313.000 euro + omkostninger

Illustrasjoner som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg.