+34 679 580 166
Calle Caballero de Rodas 65, 03181 Torrevieja
charlotte@boliginvestspania.no

*SOLGT* Nydelig leilighet i populære Residencial La Calma på Playa Flamenca

Calle Sta. Rita, 4, Orihuela, Spania

Fasiliteter

  • Airconditioning
  • Bod
  • Felles basseng
  • Garasje/P-plass
  • Hvitevarer
  • Kveldssol
  • Møblert
  • Sentralt
  • Terrasse
  • Utsikt

Detaljer

Beliggenhet:

Playa Flamenca ligger på kysten av Orihuela, sør på Costa Blanca. Boligområdet regnes for å være juvelen på Costa Blanca sør. Kjent for sine sandstrender, luksuriøse boliger og naturskjønne områder ved Middelhavets kyst.

Residencial La Calma ligger ideelt til ettersom urbanisasjonen er stille og fredelig, men rett i nærheten er det ett pulserende liv med restauranter og barer som lever hele året.

Det er kun 1,5 kilometer til sjøen og flotte badestrender. Til Torrevieja sentrum er det omtrent 8 km.

Her finnes alt du måtte trenge av fasiliteter i gangavstand fra boligen. Blant annet det populære kjøpesenteret Centro Comercial Flamenca Beach, minigolf, go-cart, flotte turområder, gater med palmer og hyggelige torg i nærområdet, så her finnes det noe for enhver smak. Det er 6 golfbaner innenfor 15 minutter kjørsel.

Boligen ligger også nære lørdagsmarkedet hvor du ukentlig vil kunne handle lokalt produsert frukt og grønt samt andre varer til hyggelige priser. Kjøpesenteret Zenia Boulevard, kystens største kjøpesenter med ca 150 butikker, finnes også i nærområdet. Kun en kort biltur er det til flere nydelige strender som for eksempel Punta Prima, La Zenia og Cabo Roig.

Dette er et vakkert hjørne av Middelhavet, hvor du kan nyte naturen, slappe av og ha det gøy. Boligene er ideelle både som ferieleiligheter og fast bolig.

Innhold

Fantastisk leilighet i La Calma med gangavstand til Middelhavet.

Leiligheten ligger i andre etasje som du kommer til via heis og består av lys stue med åpen planløsning mot kjøkken, 2 romslige soverom med innbyggede garderober og 2 bad, hvorav ett med dusj. Begge badene har gulvvarme.

Stuen er fylt med naturlig lys og har tilgang til en terrasse med fantastisk utsikt over ett av de fire bassengområdene i denne fantastiske urbanisasjonen.

Boligen har bod ved inngangsdør, integrert klimaanlegg installert for både kjøling og oppvarming og leiligheten selges møblert.

Det lukkede boligkomplekset La Calma har store grøntområder, videoovervåkningskamera og 4 bassenger for eksklusiv bruk for beboerne i dette vakre boligområdet.

Pris: 119.990 euro + omkostninger

Fakta:

2 soverom

2 bad

Areal: 67 m2

Felles basseng

Parkering

Basseng

Vestvendt

Utsikt

Terrasse: 10 m 2

Bod: 4 m2

Eiendomsskatt: € 150,- / år

Foreningsavgifter: € 75,- / måned

Møblert

Gulvvarme

Aircondition

Heis