+34 679 580 166
Calle Caballero de Rodas 65, 03181 Torrevieja
charlotte@boliginvestspania.no

*SOLGT* Solrik toppetasje med takterrasse og fantastisk bassengområde i ZeniaMar.

Calle Pino Piñonero, 90, Orihuela, Spania

Fasiliteter

  • Airconditioning
  • Delvis møblert
  • Felles basseng
  • Hvitevarer
  • Innebygde garderober
  • takterrasse
  • Terrasse
  • Turterreng

Detaljer

Beliggenhet:

Zeniamar ligger ideelt til ettersom urbanisasjonen er stille og fredelig, men rett i nærheten er det ett pulserende liv med restauranter og barer som lever hele året.

Det er kun et par kilometer til sjøen og flotte badestrender som for eksempel Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia og Cabo Roig. Til Torrevieja sentrum er det omtrent 6 km. Her finnes alt du måtte trenge av fasiliteter i gangavstand fra boligen. Blant annet et stort utvalg av supermarkeder, kjøpesenter, frisører, banker, butikker, restauranter og barer. I tillegg finnes det minigolf, go-cart, flotte turområder, gater med palmer og hyggelige torg, så her finnes det noe for enhver smak. Det er 6 golfbaner innenfor 15 minutter kjørsel.

Boligen ligger også nære lørdagsmarkedet hvor du ukentlig vil kunne handle lokalt produsert frukt og grønt samt andre varer til utrolig hyggelige priser. Kjøpesenteret Zenia Boulevard, kystens største kjøpesenter med ca 150 butikker, finnes også i nærområdet

Dette er et vakkert hjørne av Middelhavet, hvor du kan nyte naturen, slappe av og ha det gøy. Boligen er ideell både som ferieleilighet og fast bolig.

Innhold:

Her har vi gleden av å presentere en solrik og trivelig bolig i området Zeniamar 7. Det er en leilighet over 2 plan i øverste etasje.

I første etasje er det stue, kjøkken, bad, 2 soverom og en fin innglasset balkong i vest.

I neste etasje er det bad og et ekstra rom som nå brukes som soverom, men det kan også brukes som kontor eller TV-hjørne. I forbindelse med det kommer du ut på en stor og deilig takterrasse som får sol hele dagen.

Boligen selges delvis møblert og med aircondition.

Det er et veldig hyggelig bassengområde i urbanisasjonen.

Pris: 174.000 euro + omkostninger

Fakta:

Bruksareal: 75 m2

Bygget areal: 92 m2

2 soverom

2 bad

1 ekstra rom

Byggeår: 2005

Antall etasjer 2

Vestvendt

Fellesutgifter 378 euro i året

Eiendomsskatt: 195 euro i året

Terrasse

Felles basseng