+34 679 580 166
Calle Caballero de Rodas 65, 03181 Torrevieja
charlotte@boliginvestspania.no

*SOLGT* Toppleilighet på Playa Flamenca. Privat takterrasse, stor hage og felles bassengområde.

Calle del Corzo, 64, 03189 Orihuela, Spania

Fasiliteter

  • Airconditioning
  • Felles basseng
  • Flislagt Hage
  • Hvitevarer
  • takterrasse
  • Turterreng
  • Utsikt
  • Vaskerom

Detaljer

Beliggenhet:

Playa Flamenca ligger på kysten av Orihuela, sør på Costa Blanca. Boligområdet regnes for å være juvelen på Costa Blanca sør. Kjent for sine sandstrender, luksuriøse boliger og naturskjønne områder ved Middelhavets kyst.

Boligen ligger i et rolig område med lite trafikk. Nærmeste matbutikk og restauranter er bare 300 meter unna, og det finnes et rikt utvalg innen 15 min spasertur.

Det er også minigolf, go-cart, flotte turområder, gater med palmer og hyggelige torg i nærområdet, så her finnes det noe for enhver smak. Det er 6 golfbaner innenfor 15 minutter kjørsel.

Boligen ligger også nære lørdagsmarkedet hvor du ukentlig vil kunne handle lokalt produsert frukt og grønt samt andre varer til hyggelige priser. Kjøpesenteret Zenia Boulevard, kystens største kjøpesenter med ca 150 butikker, finnes også i nærområdet.

Avstand til strendene er ca 2,8 km.

Innhold:

Lekker toppleilighet med sjøutsikt fra takterrassen og mulighet for parkering på egen tomt. Boligen har 2 soverom og 1 bad, og er betydelig oppdatert av nåværende eiere, med blant annet nytt kjøkken og moderne dusjkabinett.

Balkongen ved inngangen er glasset inn, og er blitt til et hyggelig oppholdsrom. Ut fra kjøkkenet er det et praktisk vaskerom, og trapp opp til den private takterrassen. En del av den 26 m2 takterrassen er blitt bygget inn og benyttes som en stue nr 2.

Under trappen opp til leiligheten er det en praktisk bod for å lagre sykler/hagemøbler/golfutstyr/strandutstyr…

Pris: 114.000 euro + omkostninger

Fakta:

Ant. Soverom: 2

Ant. bad: 1

Felles basseng

Fellesutgifter: 335 euro

Bruksareal: 56m²

Takterrasse: 26m²

Parkering

Hage

I nærheten av fasiliteter

Stille område

Takterrasse

Havutsikt

Utstyrsrom