+34 679 580 166
Calle Caballero de Rodas 65, 03181 Torrevieja
charlotte@boliginvestspania.no

*UTSOLGT* Turquesa del Mar, flotte leiligheter med store terrasser og havutsikt på Playa Flamenca.

Plaça J-1 P Flamenca Norte, 29, 03189, Alicante, Spania
140,000€ - 235,000€

Fasiliteter

  • Balkong/Terrasse
  • Felles basseng
  • Garasje/P-plass

Detaljer

Beliggenhet:

Playa Flamenca ligger på kysten av Orihuela, sør på Costa Blanca. Boligområdet regnes for å være juvelen på Costa Blanca sør. Kjent for sine sandstrender, luksuriøse boliger og naturskjønne områder ved Middelhavets kyst.

Residencial Turquesa del Mar ligger ideelt til ettersom urbanisasjonen er stille og fredelig, men rett i nærheten er det ett pulserende liv med restauranter og barer som lever hele året.

Det er kun 1,5 kilometer til sjøen og flotte badestrender. Til Torrevieja sentrum er det omtrent 8 km.

Her finnes alt du måtte trenge av fasiliteter i gangavstand fra boligen. Blant annet er det populære kjøpesenteret Centro Comercial Flamenca Beach ca 1 km meter unna. Det er også minigolf, go-cart, flotte turområder, gater med palmer og hyggelige torg i nærområdet, så her finnes det noe for enhver smak. Det er 6 golfbaner innenfor 15 minutter kjørsel.

Boligen ligger også nære lørdagsmarkedet hvor du ukentlig vil kunne handle lokalt produsert frukt og grønt samt andre varer til hyggelige priser. Kjøpesenteret Zenia Boulevard, kystens største kjøpesenter med ca 150 butikker, finnes også i nærområdet. Kun en kort biltur er det til flere nydelige strender som for eksempel Punta Prima, La Zenia og Cabo Roig.

Dette er et vakkert hjørne av Middelhavet, hvor du kan nyte naturen, slappe av og ha det gøy. Boligene er ideelle både som ferieleiligheter og fast bolig.

Innhold:

Dette moderne prosjektet består av 3 blokker med totalt 54 leiligheter. Boligkomplekset er bygget med kvalitetsmaterialer på en bærekraftig måte. Det er god lydisolasjon og en energibesparende bioklimatisk design.

De forskjellige blokkene har 2 eller 3 etasjer og leilighetene er bygget med 1, 2 eller 3 soverom. Leilighetene på bakkeplan har hage og leilighetene i 2. og 3 etasje har store terrasser.

2 roms leiligheter:

Leilighetene har åpen kjøkkenløsning ut mot stuen, 1 soverom, 1 bad og en terrasse på 12 m2 med utsikt over bassengområdet.

Pris fra 140.000 –  € + omkostninger

3 roms leiligheter

Leilighetene har åpen kjøkkenløsning ut mot stuen, 2 soverom, 2 bad og en terrasse som varierer i størrelse fra 8 m2 til 29 m2 med utsikt over bassengområdet.

Pris fra 155.000 € + omkostninger

4 roms leiligheter

Leilighetene har åpen kjøkkenløsning ut mot stuen, 3 soverom, 2 bad og en terrasse som varierer i størrelse fra 12 m2 til 29 m2 med utsikt over bassengområdet. 

Pris fra 191.000 € + omkostninger

Boligkomplekset Turquesa del Mar har et stort fellesområde med svømmebasseng. Alle boliger har mulighet for parkeringsplass i kjeller.

Annonsen kan være mangelfull og illustrasjoner som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg.