+34 679 580 166
Calle Caballero de Rodas 65, 03181 Torrevieja
charlotte@boliginvestspania.no

*SOLGT* Unik totalrenovert toppleilighet med havutsikt på Playa Flamenca.

Calle Miguel Barceló, 5, Orihuela, Spania

Fasiliteter

  • Airconditioning
  • Bod
  • Felles basseng
  • Garasje/P-plass
  • Havutsikt
  • Heis
  • Hvitevarer
  • Møblert
  • Nyrenovert
  • Stor Terrasse

Detaljer

Beliggenhet:

Denne knallefine leiligheten ligger på Playa Flamenca på kysten av Orihuela, sør på Costa Blanca, ca 40 minutter fra Alicante flyplass. Boligområdet regnes for å være juvelen på Costa Blanca sør. Kjent for sine sandstrender, luksuriøse boliger og naturskjønne områder ved Middelhavets kyst. Variasjonen og kvaliteten på tjenestene og restaurantene i området er utmerket.

Komplekset ligger ideelt til ettersom urbanisasjonen er stille og fredelig, men rett i nærheten er det ett pulserende liv med restauranter og barer som lever hele året. Boligen ligger nær det populære Zenia Boulevard, kystens største kjøpesenter med ca 150 butikker. I tillegg er lørdagsmarkedet kun noen minutters gange unna slik at du ukentlig vil kunne handle lokalt produsert frukt og grønt samt andre varer til hyggelige priser. Det er ca 600 meter til sjøen og flotte badestrender.

Til Torrevieja sentrum er det omtrent 10 km. Det finnes alt du måtte trenge av fasiliteter i gangavstand fra boligen. Blant annet et stort utvalg av supermarkeder, kjøpesenter, frisører, banker, butikker, restauranter og barer. I tillegg finnes det minigolf, go-cart, flotte turområder, gater med palmer og hyggelige torg, så her finnes det noe for enhver smak. Det er 6 golfbaner innenfor 15 minutter kjørsel. Dette er et vakkert hjørne av Middelhavet, hvor du kan nyte naturen, slappe av og ha det gøy.

Innhold.

Denne romslige og lyse toppleiligheten er nylig renovert i en eksklusiv og skandinavisk stil. Den er på hele 187 m2. Du kommer inn i et flott inngangsparti hvor du har et bad på venstre side og deretter kommer det flotte kjøkkenet med vaskerom. Videre finner du spisestuen og stuen. Store vindusflater gjør at du ser havet med en gang du kommer inn i leiligheten. Utenfor stuen er det en stor terrasse på 62 m2.

Leiligheten har 3 soverom og 3 bad. De første to soverommene deler en balkong. Hovedsoverommet har eget bad og walk in closet. Store vinduer gjør at du våkner til en fantastisk utsikt hver dag. Alle soverommene har garderober.

Leiligheten har sentralt klimaanlegg og selges fullt møblert. Den har blant annet led belysning, PVC vinduer med climalid-glass, tregulv og nye hvitevarer A +++.

I tillegg disponerer leiligheten en privat heis.

Det finnes også en bod i første etasje hvor du kan sette sykler eller strand utsyr som du ikke vil ta med opp i leiligheten.

I komplekset er det et fellesområde med basseng og parkering inne på området.

Pris: 339.000 euro + omkostninger

Fakta:

Areal: 187,75 m2

Terrasse: 62,13 m2

3 soverom

3 bad

Terrasse

Balkong

Innebygde skap

Bod

Vender mot sør, øst

Heis

Møblert

Hvitevarer

Klimaanlegg

Felles basseng

Parkering

Fellesutgifter: 423,46 euro i året

Eiendomsskatt: 522,60 euro i året