+34 679 580 166
Calle Caballero de Rodas 65, 03181 Torrevieja
charlotte@boliginvestspania.no

*SOLGT* Velkommen til vakre Residencial Playa Flamenca. Sjarmerende bolig i spansk stil 500 meter fra havet.

Calle José Maria Sicilia, 50, 03189 Orihuela, Alicante, Spania

Fasiliteter

  • Airconditioning
  • Balkong/Terrasse
  • Felles basseng
  • Hvitevarer
  • Møblert

Detaljer

Beliggenhet:

Residencial Playa Flamenca ligger på Playa Flamenca på kysten av Orihuela, sør på Costa Blanca, ca 40 minutter fra Alicante flyplass. Boligområdet regnes for å være juvelen på Costa Blanca sør. Kjent for sine sandstrender, luksuriøse boliger og naturskjønne områder ved Middelhavets kyst. Variasjonen og kvaliteten på tjenestene og restaurantene i området er utmerket.

Residencial Playa Flamenca ligger ideelt til ettersom urbanisasjonen er stille og fredelig, men rett i nærheten er det ett pulserende liv med restauranter og barer som lever hele året. Boligen ligger nær det populære Zenia Boulevard, kystens største kjøpesenter med ca 150 butikker. I tillegg er lørdagsmarkedet kun noen minutters gange unna slik at du ukentlig vil kunne handle lokalt produsert frukt og grønt samt andre varer til hyggelige priser. Det er kun 500 meter til sjøen og flotte badestrender. 

Til Torrevieja sentrum er det omtrent 10 km. Det finnes alt du måtte trenge av fasiliteter i gangavstand fra boligen. Blant annet et stort utvalg av supermarkeder, kjøpesenter, frisører, banker, butikker, restauranter og barer. I tillegg finnes det minigolf, go-cart, flotte turområder, gater med palmer og hyggelige torg, så her finnes det noe for enhver smak. Det er 6 golfbaner innenfor 15 minutter kjørsel. Dette er et vakkert hjørne av Middelhavet, hvor du kan nyte naturen, slappe av og ha det gøy.

Innhold:

Denne nydelige leiligheten på bakkeplan med sydvendt terrasse har en herlig utsikt over bassengområdet.

Leiligheten er på 70 m2 og har en romslig stue med åpen kjøkkenløsning og stort oppbevaringsrom. Til høyre er soverommene med garderobeskap og et komplett bad.

Boligen har luftkondisjonering med luftutslipp i alle rom. Den selges møblert og med hvitevarer.

Pris: 134.900 euro + omkostninger