+34 679 580 166
Calle Caballero de Rodas 65, 03181 Torrevieja
charlotte@boliginvestspania.no

*SOLGT* Zeniamar VIII, hyggelig bungalow på bakkeplan med hage.

Calle Pino Carrasco, 85, 03189 Orihuela, Alicante, Spania

Fasiliteter

  • Airconditioning
  • Felles basseng
  • Hage
  • Hvitevarer
  • Møblert
  • Terrasse
  • Turterreng

Detaljer

Beliggenhet:

Zeniamar ligger ideelt til ettersom urbanisasjonen er stille og fredelig, men rett i nærheten er det ett pulserende liv med restauranter og barer som lever hele året.

Det er kun et par kilometer til sjøen og flotte badestrender som for eksempel Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia og Cabo Roig. Til Torrevieja sentrum er det omtrent 6 km. Her finnes alt du måtte trenge av fasiliteter i gangavstand fra boligen. Blant annet et stort utvalg av supermarkeder, kjøpesenter, frisører, banker, butikker, restauranter og barer. I tillegg finnes det minigolf, go-cart, flotte turområder, gater med palmer og hyggelige torg, så her finnes det noe for enhver smak. Det er 6 golfbaner innenfor 15 minutter kjørsel.

Boligen ligger også nære lørdagsmarkedet hvor du ukentlig vil kunne handle lokalt produsert frukt og grønt samt andre varer til utrolig hyggelige priser. Kjøpesenteret Zenia Boulevard, kystens største kjøpesenter med ca 150 butikker, finnes også i nærområdet

Dette er et vakkert hjørne av Middelhavet, hvor du kan nyte naturen, slappe av og ha det gøy. Boligen er ideell både som ferieleilighet og fast bolig.

Innhold:

Hyggelig bungalow i første etasje med 2 soverom, 2 bad, utstyrt amerikansk kjøkken, stue, solrom med glassgardin og hage.

Ligger i et verdsatt privat boligområde, med grønne områder, treningsstudio, spa og felles svømmebasseng, alt veldig godt vedlikeholdt.

Selges møblert

Pris: 147.000 euro + omkostninger

Areal: 72 m2 

Hage: 34 m2 

2 soverom 

2 bad

Felles basseng

Integrerte garderobeskap: 2

Energisertifisering: E

Byggeår: 2007

Felleskostnader: 420 euro

Eiendomsskatt: 204 euro

Møblert

Vaskerom

Innglasset terrasse

Markise

Sikkerhetsdør

Klimaanlegg

Hage