+34 679 580 166
Calle Caballero de Rodas 65, 03181 Torrevieja
charlotte@boliginvestspania.no

*SOLGT* Fantastisk duplex Penthouse i Campoamor, 700 meter fra stranden. Herlig havutsikt.

Calle Jacinto Verdaguer, Orihuela, Spania

Fasiliteter

  • Airconditioning
  • Balkong/Terrasse
  • Felles basseng
  • Garasje/P-plass
  • Hvitevarer
  • Møblert
  • Stor Terrasse
  • takterrasse
  • Utsikt

Detaljer

Beliggenhet:

Denne flotte Penthousen ligger i Dehesa de Campoamor, et av de mest eksklusive strøkene langs kysten. Dehesa de Campoamor ligger mellom Cabo Roig og Mil Palmeras.

Her har det blitt bygget luksusvillaer og blokker siden slutten av 50-tallet, og det fremstår i dag som et etablert nabolag med eksklusive boliger. Området er grønt og frodig og pent opparbeidet med flere parker og fellesanlegg med tennis, fotball, svømmebassenger og andre aktiviteter.

Campoamor er populært både for fastboende og ferierende. De fleste fasiliteter finnes i nærområdet som dagligvarebutikk, butikker, barer, restauranter, hoteller, marina etc.etc. 

Like ved siden av Campoamor ligger Cabo Roig. Her tilbys flere typer butikker, restauranter, barer, apotek, banker, legesenter etc. Det kjente kjøpesenteret Zenia Boulevard ligger en liten biltur unna.  For øvrig er Dehesa de Campoamor et meget stille og rolig bo område.

Sandstrendene i Playa de la Glea, Barranco Rubio og Aqua Marina tilbyr totalt ca 2,5 km med strandlinje hvor man kan nyte soling og bading.

Hvis golf er av interesse er banene Villamartin, Las Ramblas og Real Club de Campoamor, Las Colinas og Lo Romero Golfbaner rett kun en 10 minutters kjøring unna.

Innhold:

Vakker sørøstvendt duplex-toppleilighet som ligger i et vakreste hjørne av Costa Blanca-Dehesa de Campoamor, omgitt av furuskog og kort vei fra stranden.

Leiligheten er i god tilstand og er på 103 m2 fordelt på en romslig stue / spisestue, 3 soverom, 2 komplette bad, utstyrt kjøkken, terrasse og takterrasse på ca 50 m2 med fantastisk utsikt over havet.

Denne romslige og lyse leiligheten selges fullt møblert. Det er klimaanlegg i alle rom. Det er garasje inkludert.

Pris: 249.000 euro + omkostninger

Fakta:

Orientering Sørøst

Bygget: 103 m2

Terrasseareal: 15 m2

Havutsikt

3 soverom

2 bad

Fellesbasseng

Parkering

Sentralt klimaanlegg

Avstand strand: 700 m.

Heis

Takterrasse

Terrasse

Innebygde garderober

Hvitevarer

Møblert

Eiendomsskatt: 260 euro i året

Fellesutgifter: 65 euro i måneden