+34 679 580 166
Calle Caballero de Rodas 65, 03181 Torrevieja
charlotte@boliginvestspania.no

Endelig!!! Nytt prosjekt med moderne leiligheter på Torremarina. Store terrasser, havutsikt og kun 700 meter til La Mata stranden.

Ronda Jose Samper Garcia, 2A, 03183 Torrevieja, Alicante, Spania
282,700€ - 528,000€

Fasiliteter

  • Airconditioning
  • Felles basseng
  • Garasje/P-plass
  • Havutsikt
  • Heis
  • Sentralt
  • Spa
  • Stor Terrasse
  • treningsanlegg
  • Turterreng

Detaljer

Beliggenhet:

Eden Beach Resort ligger i Torremarina i Aguas Nuevas, rett nord for Torrevieja sentrum. Veldig populært område på grunn av den sentrale beliggenheten og nærheten til havet. Det er kort vei til den kjente La Mata stranden som er en av Costa Blanca’s beste strender.

Dette er et etablert område som lever hele året og det finnes alt du måtte trenge av fasiliteter i gangavstand fra boligen som blant annet butikker, restauranter, banker, apotek osv.

Det koselige kjøpesenteret Torremarina med Mercadona og mange koselige restauranter og butikker ligger rett ved siden av.

Det er god bussforbindelse til både sentrum av Torrevieja og til La Mata. Det er en hyggelig spasertur langes promenaden på omkring 45 minutter til Torrevieja sentrum. Dette er et flott område både for ferieturister og fastboende.

Innhold:

Her skal det bygges 362 leiligheter fordelt på 5 blokker og store fellesarealer med basseng.

Du kan velge mellom 2 og 3 soverom og alle leilighetene har 2 bad, åpen planløsning mellom kjøkken og stue samt romslige sydøstvendte terrasser med utsikt over det fine fellesområdet. Det blir bygget i moderne stil og har høy standard.  Mange av leilighetene vil ha vakker utsikt over Middelhavet.

Nå har de lansert den første fasen som består av 50 leiligheter. Du kan velge mellom leiligheter på bakkeplan med stor hage, mellometasjeleiligheter med stor terrasse eller eksklusive toppleiligheter med stor takterrasse og fantastisk utsikt.

Leilighetene blir levert med installert klimaanlegg via kanaler, aerotermisystem for varmtvann og parkeringsplass. Det er heis i blokken.

I Residencial Eden Beach blir det et fantastisk fellesområde med tropisk hage, to bassenger, barnebasseng, treningsstudio, spa, lekeplass og sykkelparkering.

Bilder fra prosjektet kommer ved en senere anledning. Ta kontakt for mer informasjon. Her gjelder førstemann til mølla prinsippet.

Priser fra 252.800 til 528.000 euro + omkostninger

Fakta:

2 eller 3 soverom

2 bad

Areal:

Leiligheter fra 58 – 98 m2

Terrasser fra 17 – 29 m2

Takterrasser fra 87 – 154 m2

Felles bassengområde

Sydøstvendt

Havutsikt

Parkering

Byggeår: 2023/2024

Klimaanlegg

Felles basseng

Heis

Oppgaven er ikke utfyllende, det tas forbehold om feil.