+34 679 580 166
Calle Caballero de Rodas 65, 03181 Torrevieja
charlotte@boliginvestspania.no

Fantastiske La Recoleta på Punta Prima. Flotte moderne leiligheter rett ved havet!

Calle el Crucero, 14, 03189 Torrevieja, Alicante, Spania
190,000€ - 429,000€

Fasiliteter

  • Airconditioning
  • Alarm
  • Balkong/Terrasse
  • Felles basseng
  • varmekabler

Detaljer

Beliggenhet

Leiligheten har en sentral og flott beliggenhet på det populære området Punta Prima, rett syd for Torrevieja. Ypperlig for de som vil bo sentralt men allikevel tilbaketrukket fra byens larm.  Det er et bredt spekter av servicetilbud i nærheten med gangavstand til restauranter, butikker og stranden. Det er god bussforbindelse til Torrevieja. Den kjente restauranten Nautilus ligger ved Punta Prima stranden kun et par minutters spasertur unna. Nærmeste golfbaner er Villamartin , Las Ramblas og Campoamor og nærmeste flyplass El Altet – Alicante . Der er 4 km til sentrum av Torrevieja

Generelt

Torrevieja er en by i Alicante-provinsen i regionen Comunidad Valenciana i Spania. Byen er et populært turistmål ligger ca 40 minutters kjøring fra storbyen Alicante og flyplassen. Torrevieja var opprinnelig en liten fiskerlandsby, og er i dag en av Europas største saltprodusenter.

Det finnes mange ulike strender i Torrevieja og det er både restauranter og kafeer ved strandpromenaden med utsikt til havet. Det er tilrettelagt for bading helt inne i sentrum av byen. Det er en fast norsk bosetning i byen og det er kort avstand til den norske skolen som ligger i Ciudad Quesada i nabokommunen Rojales.

Den norske sjømannskirken ligger i området la Siesta. Her holdes det vanlige gudstjenester, konfirmantundervisning, barndåp og bryllup. Byen har også norsk konsulat. Det er mulig å kjøpe norske dagsaviser som VG, Dagbladet, og Aftenposten i flere aviskiosker og større dagligvareforretninger. Det kommer også ut gratis ukeaviser på norsk. De to største aktørene er Spaniaposten og Vikingposten

Innhold

Dette populære prosjektet på Punta Prima har en fantastisk beliggenhet ved havet. Flotte moderne leiligheter med 2 eller 3 soverom og 2 bad. Store terrasser, noen med egen takterrasse og garasje og bod inkludert i prisen. Heis direkte fra garasjen og opp til leilighetene.

Varmekabler på badene, air. cond. video intercom. solcellepanel til varmt vann og alarm er noe av det disse leilighetene blir levert med. Utbyggeren er kjent for sine flotte beplantede fellesområder med basseng og barnebasseng. Inngangspartiene til området er videoovervåket med direkte kontakt til Securitas.

Her bygges det i høy kvalitet på et fantastisk område. La Recoleta er utformet i Middelhavsstil med brede avenyer som fører ned til sjøen og stranden.

Bildene er fra visningsleiligheten. Vær oppmerksom på at leilighetene varierer i utforming og størrelse.  Ta kontakt for prisliste og planløsninger.

Illustrasjoner som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg.

Priser fra 190.000 – 429.000 euro + omkostninger