+34 679 580 166
Calle Caballero de Rodas 65, 03181 Torrevieja
charlotte@boliginvestspania.no

*SOLGT* Fin hjørneleilighet i Aguas Nuevas. Nyrenovert. Felles bassengområde.

Calle Lanzarote, 25D, 03183 Torrevieja, Alicante, Spania

Fasiliteter

  • Airconditioning
  • Balkong/Terrasse
  • Felles basseng
  • Hage
  • Hvitevarer

Detaljer

Beliggenhet

Bravomar VIII ligger rett nord for Torrevieja sentrum og er et meget populært område.  Mye på grunn av den sentrale beliggenheten og nærheten til havet. Det er kort vei til den kjente La Mata stranden som er en av Costa Blanca’s beste strender. Du spaserer også lett ned til Playa de los Locos.

Dette er et etablert område som lever hele året og det finnes alt du måtte trenge av fasiliteter i gangavstand fra boligen som blant annet butikker, norsk lege, restauranter, banker og apotek. Det koselige kjøpesenteret Torremarina med Mercadona og mange hyggelige restauranter og butikker er kun en spasertur unna. I området er det flere parker og gode turmuligheter.
Det er god bussforbindelse til både sentrum av Torrevieja og til La Mata.

Det er en hyggelig spasertur langes promenaden på omkring 45 minutter til Torrevieja sentrum. Dette er et attraktivt område både for ferieturister og fastboende.  

Generelt

Torrevieja er en by i Alicante-provinsen i regionen Comunidad Valenciana i Spania. Byen er et populært turistmål ligger ca 40 minutters kjøring fra storbyen Alicante og flyplassen. Torrevieja var opprinnelig en liten fiskerlandsby, og er i dag en av Europas største saltprodusenter.

Det finnes mange ulike strender i Torrevieja og det er både restauranter og kafeer ved strandpromenaden med utsikt til havet. Det er tilrettelagt for bading helt inne i sentrum av byen. Det er en fast norsk bosetning i byen. Det er kort avstand til den norske skolen som ligger i Ciudad Quesada i nabokommunen Rojales.

Den norske sjømannskirken ligger i området la Siesta. Her holdes det vanlige gudstjenester, konfirmantundervisning, barnedåp og bryllup. Byen har også norsk konsulat. Det er mulig å kjøpe norske dagsaviser som VG, Dagbladet, og Aftenposten i flere aviskiosker og større dagligvareforretninger. Det kommer også ut gratis ukeaviser på norsk. Den største aktøren er Vikingposten.

Innhold

Dette er virkelig en fin leilighet. Den er på 52 m og inneholder 2 soverom med garderobeskap, 1 bad, et nyrenovert moderne kjøkken som er åpent ut mot stuen. Fin terrasse utenfor stuen.

Tomten er stor og enkel å vedlikeholde, og du har også god plass til å kjøre i bilen hvis du vil det. Med østlig beliggenhet har du en fantastisk sol om morgenen, og siden leiligheten er på en hjørnetomt, får du også litt ekstra sol om ettermiddagen ved siden av huset.

På baksiden av huset har du også god plass til lagring av for eksempel sykler og lignende.

Boligen selges møblert, med hvitevarer og aircondition.

Stort flott felles bassengområde.

Pris: 119.000 euro + omkostninger