+34 679 580 166
Calle Caballero de Rodas 65, 03181 Torrevieja
charlotte@boliginvestspania.no

*SOLGT* Fin Leilighet i El Palmeral – Playa de los Locos med stor terrasse og herlig utsikt over parken, stranden og havet.

Av. Dr. Mariano Ruiz Canovas, 372, 03183 Torrevieja, Alicante, Spania

Fasiliteter

  • Felles basseng
  • Havutsikt
  • Hvitevarer
  • Sentralt
  • Terrasse
  • Turterreng
  • Utsikt

Detaljer

Beliggenhet:

Boligområdet El Palmeral er en av den mest prestisjefylte urbanisasjonene Torrevieja med store grønne områder, og mange palmer, derav navnet El Plameral.

Ypperlig beliggenhet ved strandpromenaden ved Los Locos stranden. Dette er et sentralt, godt etablert og populært område.

Strandpromenaden inn til hovedsentrum av Torrevieja med blant annet båthavner, marked, kjøpesentre osv. starter rett nedenfor boligen. Best tenkelig beliggenhet for de som ønsker å leve et behagelig, rolig liv med havet og byen i umiddelbar nærhet.

Fra boligen har du gangavstand til det meste; strender, butikker, restauranter mm. Innen 20 minutters kjøring finner du også flere golfbaner, vannland, sportssentre, store kjøpesentre, go-cart og mye mye mer. Dette er leiligheten for deg som ønsker å bo i rolige omgivelser ved havet, men samtidig i byen. Det er god bussforbindelse rett utenfor komplekset både til hovedsentrum og til La Mata.

Innhold:

Nydelig leilighet i boligområdet El Palmeral. Leiligheten ligger i tredje etasje med en stor terrasse hvor du kan nyte den fantastiske utsikten.

Boligen har stor stue, med åpen kjøkken løsning, 1 stort soverom og bad.

Nydelig svømmebasseng område, det finnes også en bar i urbanisasjonen, denne er åpen om sommeren, veldig praktisk om man ønsker noe friskt i glasset. Det er også et sportsområde med 2 tennisbaner

Pris: 129.990 euro + omkostninger

Fakta:

1 soverom

1 bad

Stor terrasse

Flott utsikt

Areal: 70 m2

3 etasje

Felles bassengområde

Tennisbaner