+34 679 580 166
Calle Caballero de Rodas 65, 03181 Torrevieja
charlotte@boliginvestspania.no

*SOLGT* Fin leilighet på bakkeplan i Torrevieja med havutsikt. Felles bassengområde.

Calle Gabriela Mistral, 95, 03183 Torrevieja, Alicante, Spania

Fasiliteter

  • Balkong/Terrasse
  • Hage
  • Havutsikt

Detaljer

Beliggenhet

Meget sentral beliggenhet i det populære området Los Frutales kun 400 meter fra Middelhavet og den koselige bukten Cala de la Higuera. Også kun 2 km til den vakre La Mata stranden og 1 km til den flotte bystranden Los Locos. 

Området er så populært på grunn av den flotte beliggenheten og nærheten til havet.  Dette er et etablert område som lever hele året og det finnes alt du måtte trenge av fasiliteter i gangavstand fra boligen. Den kjente restauranten Bar La Rosaleda som har basseng og levende musikk ligger kun en liten spasertur unna. Det er også gangavstand til koselige lokale barer og restauranter, norsk lege, bank, apotek og til butikk med skandinaviske varer og aviser.

Det er god bussforbindelse til både sentrum av Torrevieja og til La Mata. Det er en hyggelig spasertur langes promenaden på omkring en halvtime til Torrevieja sentrum. Dette er et flott område både for ferieturister og fastboende.

Generelt

Torrevieja er en by i Alicante-provinsen i regionen Comunidad Valenciana i Spania. Byen er et populært turistmål ligger ca 40 minutters kjøring fra storbyen Alicante og flyplassen. Torrevieja var opprinnelig en liten fiskerlandsby, og er i dag en av Europas største saltprodusenter.

Det finnes mange ulike strender i Torrevieja og det er både restauranter og kafeer ved strandpromenaden med utsikt til havet. Det er tilrettelagt for bading helt inne i sentrum av byen. Det er en fast norsk bosetning i byen. Det er kort avstand til den norske skolen som ligger i Ciudad Quesada i nabokommunen Rojales.

Den norske sjømannskirken ligger i området la Siesta. Her holdes det vanlige gudstjenester, konfirmantundervisning, barnedåp og bryllup. Byen har også norsk konsulat. Det er mulig å kjøpe norske dagsaviser som VG, Dagbladet, og Aftenposten i flere aviskiosker og større dagligvareforretninger. Det kommer også ut gratis ukeaviser på norsk. Den største aktøren er Vikingposten.

Innhold

Denne fine leiligheten ligger rett ved havet i den populære urbanisasjonene Bravomar 2. Den er på 51 m2 inneholder og 2 soverom med garderobeskap, 1 bad og et nyrenovert kjøkken som er åpent mot stuen. Fra stuen er det utgang til den flotte terrassen og hagen. Herfra har du utsikt til Middelhavet.

Det er et stort flott felles bassengområdet i urbanisasjonen.

Pris: 125.000 euro + omkostninger.