+34 679 580 166
Calle Caballero de Rodas 65, 03181 Torrevieja
charlotte@boliginvestspania.no

*SOLGT* Herlig Duplex leilighet med 3 terrasser og takterrasse. Kun 150 meter fra Los Locos stranden.

Calle Islandia, 5, Torrevieja, Spania

Fasiliteter

  • Airconditioning
  • Felles basseng
  • Garasje/P-plass
  • Hvitevarer
  • Kveldssol
  • Møblert
  • Sentralt
  • takterrasse
  • Terasse

Detaljer

Beliggenhet:

Meget sentralt beliggende i et etablert og populært område kun et steinkast fra en av Torreviejas flotteste strender, Los Locos. Strandpromenaden inn til hovedsentrum av Torrevieja med blant annet båthavner, marked, kjøpesentre osv. starter rett nedenfor boligen. Best tenkelig beliggenhet for de som ønsker å leve et behagelig, rolig liv med havet og byen i umiddelbar nærhet.

Fra boligen har du gangavstand til det meste; strender, butikker, restauranter mm. Innen 20 minutters kjøring finner du også flere golfbaner, vannland, sportssentre, store kjøpesentre, go-cart og mye mye mer. Dette er leiligheten for deg som ønsker å bo i rolige omgivelser ved havet, men samtidig i byen. Det er god bussforbindelse både til hovedsentrum og til La Mata.

Innhold:

Dette er virkelig en fin leilighet kun 150 meter fra stranden.

Den ligger i den hyggelige urbanisasjonen Plaza del Sol. Du kommer inn i hovedetasjen hvor det er et stort kjøkken med spiseplass. Alle hvitevarer følger med. Det er et gjestetoalett, romslig lys stue og en stor innglasset terrasse som i dag benyttes som spisestue. En trapp opp er det 2 store soverom, et bad og en stor terrasse. I øverste etasje er det et soverom til, et bad og en liten takterrasse. Alle soverommene har garderobeskap.

Her har du morgensol på takterrassen og sol hele dagen på terrassene som har utsikt mot det hyggelige fellesområdet med basseng.

Leiligheten ble renovert i 2010 og da la de blant annet nytt tregulv, renoverte alle badene, nytt kjøkken, nye vinduer, satte inn sikkerhetsdør, ny balustrade på terrassene, ny trapp m.m

Boligen selges fullt møblert så her kan du flytte rett inn.

Det følger også med en lukket garasje.

Bør sees!

Pris: 174.900 euro + omkostninger på ca 14 %

Fakta:

Bolig 125 m2

3 soverom

2 bad

1 toalett

Aircondition

Møblert

Renovert

Garasje

Bod

Fibernett

Vannrensesystem

Felles basseng

Sydvendt