+34 679 580 166
Calle Caballero de Rodas 65, 03181 Torrevieja
charlotte@boliginvestspania.no

*SOLGT* Kjempefin bolig på Torreblanca i Aguas Nuevas. Nyrenovert. Stor uteplass.

Calle Afrodita, 18, 03183 Torrevieja, Alicante, Spania

Fasiliteter

  • Airconditioning
  • Balkong/Terrasse
  • Felles basseng
  • Garasje/P-plass
  • Hage
  • Hvitevarer
  • Møblert

Detaljer

Beliggenhet

Urbanisasjon Torre del Agua ligger i Aguas Nuevas, rett nord for Torrevieja sentrum og er et veldig populært område.  Mye på grunn av den sentrale beliggenheten og nærheten til havet. Det er kort vei til den kjente La Mata stranden som er en av Costa Blanca’s beste strender.

Dette er et etablert område som lever hele året og det finnes alt du måtte trenge av fasiliteter i gangavstand fra boligen som blant annet butikker, norsk lege, restauranter, banker, apotek og til en butikk med skandinaviske varer og aviser.

Det koselige kjøpesenteret Torremarina med Mercadona og mange koselige restauranter og butikker er bare et par minutters gange unna.

Det er god bussforbindelse til både sentrum av Torrevieja og til La Mata. Det er en hyggelig spasertur langes promenaden på omkring 45 minutter til Torrevieja sentrum. Dette er et flott område både for ferieturister og fastboende.

Innhold:

Denne fine boligen er på ca 62 m2. Den inneholder 2 romslige soverom, begge med store vinduer og garderobeskap. Stue med plass til spisebord og åpen kjøkkenløsning. Kjøkkenet er moderne i lyse farger. Badet har også nytt toalett og innredning.

Utenfor stuen er det en hyggelig inn-glasset terrasse. Hagen er på hele 84 m2 og her kan du velge om du ønsker sol eller skygge. Det følger med en bod som også fungere som vaskerom.

Boligen ble renovert i 2016 og fremstår meget bra. Den selges møblert, med hvitevarer og aircondition, så her er det bare å flytte rett inn.

Rett utenfor boligen, inne på fellesområdet følger det med en stor parkeringsplass.

Urbanisasjonen heter Torre del Agua og her er det et stort vakkert fellesområde med basseng.

Pris 115.000 euro + omkostninger.