+34 679 580 166
Calle Caballero de Rodas 65, 03181 Torrevieja
charlotte@boliginvestspania.no

*SOLGT* Kjempefin renovert toppleilighet med privat takterrasse i Torrevieja

Calle Ramon Imbernon Verdu, 35, Torrevieja, Spania

Fasiliteter

  • Airconditioning
  • Delvis møblert
  • Felles basseng
  • Hvitevarer
  • Kveldssol
  • Nyrenovert
  • takterrasse
  • Terasse
  • Utsikt

Detaljer

Beliggenhet:

Boligen ligger rett utenfor hovedsentrum i Torrevieja nære Carrefour og det populære kjøpesenteret Habaneras. Dette er et veletablert område rett utenfor Torrevieja sentrum, nær de store naturreservatene.  Restauranter, matbutikker, sjømannskirken, vannland, shoppingsenter og barer ligger i nærheten.  Det er vakker natur og gode turmuligheter i området. Gangavstand til Torreviejas flotte strandpromenade og strender.

Torrevieja er en by i Alicante-provinsen i regionen Comunidad Valenciana i Spania. Byen er et populært turistmål ligger ca 40 minutters kjøring fra storbyen Alicante og flyplassen. Torrevieja var opprinnelig en liten fiskerlandsby, og er i dag en av Europas største saltprodusenter.

Det finnes mange ulike strender i Torrevieja og det er både restauranter og kafeer ved strandpromenaden med utsikt til havet. Det er tilrettelagt for bading helt inne i sentrum av byen. Det er en fast norsk bosetning i byen. Det er kort avstand til den norske skolen som ligger i Ciudad Quesada i nabokommunen Rojales.

Den norske sjømannskirken ligger i området la Siesta. Her holdes det vanlige gudstjenester, konfirmantundervisning, barnedåp og bryllup. Byen har også norsk konsulat. Det er mulig å kjøpe norske dagsaviser som VG, Dagbladet, og Aftenposten i flere aviskiosker og større dagligvareforretninger. Det kommer også ut gratis ukeaviser på norsk. Den største aktøren er Vikingposten

Innhold:

Her får du en knallfin leilighet med nærhet til alt selv om du bor i et rolig og hyggelig miljø.

Fullstendig renovert leilighet. Du kommer først til en fin terrasse med ny markise og fin utsikt.

Leiligheten har en romslig stue med spiseplass og kjøkken der alt nesten er helt nytt.

Til venstre før kjøkkenet har du to soverom og et bad med dusj. Soverommene har garderober med helt nye skyvedører.

Fra kjøkkenet har du tilgang til en liten patio og trapp opp til den fine takterrassen med plass til solsenger, grill og et stort spisebord for å sitte og nyte maten til en fantastisk solnedgang og utsikten over området rundt og saltsjøene.

Boligen selges delvis møblert og med ny aircondition fra 2019.

Det er et bassengområde som tilhører foreningen, og det er også et lite utendørs treningsstudio for de som er interessert i trening.

Du har gangavstand til kjøpesenteret Habaneras, Carreforu, restauranter, kino og den populære spill- / lekeplassen Ozon.

Pris: 119.000 euro + omkostninger

Må sees !!!

Ta gjerne kontakt for mer info og visning.

Fakta:

2 soverom

1 bad

Areal: 56 m2

Fellesutgifter 280 euro i året

Renovert

Bygget i 2001

Takterrasse

Klimaanlegg

Felles basseng

Delvis møblert

Sentralt