+34 679 580 166
Calle Caballero de Rodas 65, 03181 Torrevieja
charlotte@boliginvestspania.no

*SOLGT*Kjempefin toppleilighet med en stor terrasse i flott område.

Calle Fuerteventura, 8D, 03183 Torrevieja, Alicante, Spania

Fasiliteter

  • Balkong/Terrasse
  • Felles basseng
  • Hvitevarer
  • Møblert

Detaljer

Beliggenhet

Altos del Sol ligger rett nord for Torrevieja sentrum og er et meget populært område.  Mye på grunn av den sentrale beliggenheten og nærheten til havet. Det er kort vei til den kjente La Mata stranden som er en av Costa Blanca’s beste strender. Du spaserer også lett ned til Playa de los Locos.

Dette er et etablert område som lever hele året og det finnes alt du måtte trenge av fasiliteter i gangavstand fra boligen som blant annet butikker, norsk lege, restauranter, banker og apotek. Det koselige kjøpesenteret Torremarina med Mercadona og mange hyggelige restauranter og butikker er kun en spasertur unna. I området er det flere parker og gode turmuligheter.
Det er god bussforbindelse til både sentrum av Torrevieja og til La Mata.

Det er en hyggelig spasertur langes promenaden på omkring 45 minutter til Torrevieja sentrum. Dette er et attraktivt område både for ferieturister og fastboende.  

Innhold

Denne flotte toppleiligheten ligger i en koselig urbanisasjon sentralt i Torrevieja. Det er en lukket urbanisasjon med et flott felles bassengområde.

Leiligheten ligger på et hjørne og har en nydelig utsikt. Du kommer inn på en stor terrasse på hele 30 m2 med plass til flere sittegrupper, spisebord og solsenger. Det er mulig å trekke ut markisen over sittegruppen og spisebordet dersom du ønsker en pause fra solen.

Boligen har en romslig stue med spisestue, kjøkken med utgang til vaskerom, 2 soverom med garderobeskap og 1 bad. Boligen selges møblert, med hvitevarer og air. condition så her er det bare å flytte rett inn. Inne på området har du din egen parkeringsplass.

Velkommen til visning. Bør sees!

Pris: 132.000 euro + omkostninger