+34 679 580 166
Calle Caballero de Rodas 65, 03181 Torrevieja
charlotte@boliginvestspania.no

SOLGT* Luksuriøs leilighet første linje ved Los Locos stranden i Torrevieja.

Los Locos, Torrevieja, Costa Blanca

Fasiliteter

  • Balkong/Terrasse
  • Bilvei frem
  • Fiskemulighet
  • Innlagt strøm
  • Innlagt vann
  • Offentlig vann/kloakk
  • Turterreng
  • Utsikt

Detaljer

Meget sentralt beliggende i et etablert og populært område kun et steinkast fra en av Torreviejas flotteste strender, Los Locos. Strandpromenaden inn til hovedsentrum av Torrevieja med blant annet båthavner, marked, kjøpesentre osv. starter rett utenfor boligen. Best tenkelig beliggenhet for de som ønsker å leve et behagelig, rolig liv med havet og byen i umiddelbar nærhet. Fra boligen har du gangavstand til det meste; strender, butikker, restauranter mm. Innen 20 minutters kjøring finner du også flere golfbaner, vannland, sportssentre, store kjøpesentre, go-cart og mye mye mer. Dette er leiligheten for deg som ønsker å bo i rolige omgivelser ved havet, men samtidig i byen. Det er god bussforbindelse både til sentrum og til La Mata.

Generelt

Torrevieja er en by i Alicante-provinsen i regionen Comunidad Valenciana i Spania. Byen er et populært turistmål ligger ca 40 minutters kjøring fra storbyen Alicante og flyplassen. Torrevieja var opprinnelig en liten fiskerlandsby, og er i dag en av Europas største saltprodusenter.

Det finnes mange ulike strender i Torrevieja og det er både restauranter og kafeer ved strandpromenaden med utsikt til havet. Det er tilrettelagt for bading helt inne i sentrum av byen. Det er en fast norsk bosetning i byen. Det er kort avstand til den norske skolen som ligger i Ciudad Quesada i nabokommunen Rojales.

Den norske sjømannskirken ligger i området la Siesta. Her holdes det vanlige gudstjenester, konfirmantundervisning, barndåp og bryllup. Byen har også norsk konsulat. Det er mulig å kjøpe norske dagsaviser som VG, Dagbladet, og Aftenposten i flere aviskiosker og større dagligvareforretninger. Det kommer også ut gratis ukeaviser på norsk. De to største aktørene er Spaniaposten og Vikingposten

 

 

 

Innhold

3 soverom – 2 bad – walk in closet – terrasse – havutsikt

Flott leilighet på 120 m2 på første linje strand med vakker havutsikt. Nyrenovert med materialer av høy kvalitet. Leiligheten har et stort hovedsoverom på 25 kvadratmeter med walk in closet og en- suite. Deretter er det to doble soverom med garderober og et bad på 4 m². Det eksklusive kjøkkenet er fullt utstyrt og er åpent mot stuen på 40 m². Fra stuen er det utgang til terrassen med fantastisk utsikt.

Leiligheten er fullt utstyrt med hvitevarer, air condition i hvert rom og elektriske persienner.

Pris: 320.000 euro + omkostninger