+34 679 580 166
Calle Caballero de Rodas 65, 03181 Torrevieja
charlotte@boliginvestspania.no

*SOLGT* Moderne leilighet i Vista Azul XXVII med oppvarmet basseng.

Urbanizacion Mirador de Torrevieja, 14, 03185 Torrevieja, Alicante, Spania

Fasiliteter

  • Airconditioning
  • Felles basseng
  • Garasje/P-plass
  • Hvitevarer
  • Innebygde garderober
  • Møblert
  • Spa
  • Stor Terrasse
  • varmekabler

Detaljer

Beliggenhet:

Komplekset har en sentral og flott beliggenhet på det populære området Punta Prima, rett syd for Torrevieja. Ypperlig for de som vil bo sentralt men allikevel tilbaketrukket fra byens larm.

Det er et bredt spekter av servicetilbud i nærheten med gangavstand til restauranter, butikker og stranden. Det er god bussforbindelse til Torrevieja.

Den kjente restauranten Nautilus ligger ved Punta Prima stranden kun 10 minutters spasertur unna. Nærmeste golfbaner er Villamartin , Las Ramblas og Campoamor og det er ca 4 km til sentrum av Torrevieja

Innhold:

Her finner du en moderne og meget pen leilighet med åpen og god planløsning.

Du kommer inn via porten fra gaten (hvor du også kan parkere bilen hvis du ikke ønsker å bruke garasjen) til en terrasse med grønne planter, bord og stoler og en stor bod. Her har du morgensol, så det passer perfekt til dagens første kaffe.

Inn i leiligheten blir du møtt av en åpen planløsning med stue, spisestue og kjøkken. Det er også to romslige soverom og to bad med dusj, hvorav det ene er en suite.

Fra stuen er det store skyve glassvegger til terrassen som går mot det flotte fellesområdet. Terrassen grenser til et stort grøntområde og det oppvarmede bassenget. Her kan du ta på deg badetøy og badekåpe og gå rett inn i det oppvarmede innendørsbassenget og nyte. Det er også boblebad og badstue her. Det er et annet stort basseng i området for bading om sommeren.

Eiendommen er bygget i 2017 og har blant annet sentralt klimaanlegg, varmekabler i både stue og begge bad, elektriske persienner og downlights på kjøkken med dimmerfunksjon. Det er privat parkering i det underjordiske anlegget. Alle møbler selges med boligen.

Pris: 239.000 euro + omkostninger

Fakta:

Soverom: 2

Bad: 2

Basseng

Byggeår: 2017

Eiendomsskatt: €195/måned

Boareal: 60m²

Terrasse uten tak: 76m²

Terrasse med tak: 12m²

Aircondition

Lekeplass

Innendørs svømmebasseng

Parkeringsplass

Badstue

Spa

Kombinert kjøkken og spiseplass

Innebygde garderober

Moderne design

Åpen plan