+34 679 580 166
Calle Caballero de Rodas 65, 03181 Torrevieja
charlotte@boliginvestspania.no

*SOLGT* Moderne prosjekt ved Los Balcones. Flotte bungalower med store terrasser.

Los Balcones Torrevieja, Costa Blanca
149,000€ - 184,500€

Fasiliteter

  • Balkong/Terrasse
  • Bilvei frem
  • Garasje/P-plass
  • Innlagt strøm
  • Innlagt vann
  • Offentlig vann/kloakk
  • Turterreng
  • Utsikt

Detaljer

Beliggenhet

Balcones de Amay har en attraktiv beliggenhet ved Los Balcones rett syd for Torrevieja sentrum. Ypperlig for de som vil bo sentralt men allikevel tilbaketrukket fra byens larm.  Det er et bredt spekter av servicetilbud i nærheten og bare ca 3 km til de nydelige strendende ved Middelhavet. Los Balcones er et veletablert område ca 40 minutters kjøring syd for Alicante flyplass og 15 minutter nord for San Javier ( Murcia ) flyplass. Området ligger 5 km sør for Torrevieja sentrum, og har alt fra butikker og restauranter til tennisbaner, sykehus og nytt hotell. Noen av Spania`s flotteste golfbaner er kun en kort biltur unna. Her kan nevnes Villamartin , Las Ramblas og Campoamor, Vistabella og Las Colinas.

Generelt

Torrevieja er en by i Alicante-provinsen i regionen Comunidad Valenciana i Spania. Byen er et populært turistmål ligger ca 40 minutters kjøring fra storbyen Alicante og flyplassen. Torrevieja var opprinnelig en liten fiskerlandsby, og er i dag en av Europas største saltprodusenter.

Det finnes mange ulike strender i Torrevieja og det er både restauranter og kafeer ved strandpromenaden med utsikt til havet. Det er tilrettelagt for bading helt inne i sentrum av byen. Det er en fast norsk bosetning i byen. Det er kort avstand til den norske skolen som ligger i Ciudad Quesada i nabokommunen Rojales.

Den norske sjømannskirken ligger i området la Siesta. Her holdes det vanlige gudstjenester, konfirmantundervisning, barndåp og bryllup. Byen har også norsk konsulat. Det er mulig å kjøpe norske dagsaviser som VG, Dagbladet, og Aftenposten i flere aviskiosker og større dagligvareforretninger. Det kommer også ut gratis ukeaviser på norsk. De to største aktørene er Spaniaposten og Vikingposten

Innhold

Prosjektert boligkompleks i Los Balcones bestående av 100 bungalower. Du kan velge mellom leiligheter med 2 eller 3 soverom, enten på bakkeplan med hage og terrasse eller toppetasje med terrasse og privat takterrasse. Alle leilighetene har 2 bad (hvorav 1 bad er en-suite) og moderne kjøkken med åpen løsning mot stuen og terrassen. Boligene har høy kvalitet og fellesområdene er idylliske med store grøntarealer, svømmebassenger, barnebassenger og lekeareal for barn. Det følger med parkeringsplass i garasjeanlegg og bod.

Fakta:

Leiligheter på bakkeplan:

2 soverom: bolig 63 m2, terrasse 28 m2, hage 20 m2, pris fra 149.500 euro + omkostninger  

3 soverom: bolig 70 m2, terrasse 28 m2, hage 20 m2, pris fra 164.500 euro + omkostninger                                                                                      

Toppetasjer:

2 soverom: bolig 63 m2, terrasse 7 m2, takterrasse 57 m2, pris fra 169.500 euro + omkostninger 

3 soverom: bolig 70 m2, terrasse 7 m2, takterrasse 57 m2, pris fra 184.500 euro + omkostninger                                                                                                                                                                             

Hjørneleilighetene har en litt annerledes planløsning og størrelse.

Illustrasjoner som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg.

Plantegning