+34 679 580 166
Calle Caballero de Rodas 65, 03181 Torrevieja
charlotte@boliginvestspania.no

SOLGT* Nyrenovert Penthouse i Torrevieja

Calle Pedro Lorca, 81, 03182 Torrevieja, Alicante, Spania

Fasiliteter

  • Balkong/Terrasse
  • Bilvei frem
  • Innlagt strøm
  • Innlagt vann
  • Offentlig vann/kloakk
  • Turterreng
  • Utsikt

Detaljer

Denne romslige leiligheten ligger midt i hjertet av Torrevieja sentrum.

Kun minutters gange til flere strender og alle fasiliteter rett utenfor døren, kun et steinkast fra et stort utvalg av butikker, restauranter, barer, strender mm.

Det er også gangavstand til det skandinaviske senteret, den norske klubben og bussforbindelser til det meste like i nærheten.

Dette er leiligheten for deg som ønsker å leve der spanjolene bor med alle tenkelige muligheter rett utenfor døren.

Generelt

Torrevieja er en by i Alicante-provinsen i regionen Comunidad Valenciana i Spania. Byen er et populært turistmål ligger ca 40 minutters kjøring fra storbyen Alicante og flyplassen. Torrevieja var opprinnelig en liten fiskerlandsby, og er i dag en av Europas største saltprodusenter.

Det finnes mange ulike strender i Torrevieja og det er både restauranter og kafeer ved strandpromenaden med utsikt til havet. Det er tilrettelagt for bading helt inne i sentrum av byen. Det er en fast norsk bosetning i byen. Det er kort avstand til den norske skolen som ligger i Ciudad Quesada i nabokommunen Rojales.

Den norske sjømannskirken ligger i området la Siesta. Her holdes det vanlige gudstjenester, konfirmantundervisning, barnedåp og bryllup. Byen har også norsk konsulat. Det er mulig å kjøpe norske dagsaviser som VG, Dagbladet, og Aftenposten i flere aviskiosker og større dagligvareforretninger. Det kommer også ut gratis ukeaviser på norsk. Den største aktøren er Vikingposten.

Om Bolig Invest Spania

Bolig Invest Spania S.L har formidlet boliger til nordmenn i Spania siden 1999.

Ta kontakt for en uforpliktende boligprat.

Våre visningsturer er kjent for å være avslappende og rolige, uten noe press av noe slag. Dere får rikelig med egentid, og vi er i motsetning til mange andre, ikke redd for at dere skal se hva andre tilbyr. Her spiller vi med åpne kort, og har ingenting å skjule. Ved brukt kjøp får du gjerne møte den gamle eieren, eller utbyggeren, ved nytt kjøp.

Vi har valgt en modell som betinger at du bestiller og betaler din flybillett selv. Deretter bestiller vi, og betaler, hotell for deg og en eventuell partner i 3-4 dager. Du blir selvsagt hentet og brakt til flyplassen. 

Innhold

3 soverom + 2 bad + terrasse + nylig renovert – sørvendt – åpen plan – nær stranden

Nydelig penthouse i sørvendt posisjon i Torrevieja sentrum, nær alle fasiliteter og kun få meter fra den populære Playa del Cura-stranden. Leiligheten er nylig fullstendig renovert og klar til å flytte inn. Tidligere var det 4 soverom og to bad, men i dag er ett soverom fjernet for å få en romslig stue med mye naturlig lys. I dag er ett soverom brukt som vaskerom, men kan enkelt omdannes til soverom.

Utenfor huset er det fine torget «Plaza Oriente» med en stor kirke og flere fine restauranter. I blokken er det sentral naturgass som er kostnadseffektiv og inkluderer også over 200 tv-kanaler i urbanisasjonsavgiften. Det er også fiber i huset.

Detaljer:

– Område: Playa del Cura, Torrevieja

– Retning: Sør

– Boareal: 100 kvm

– Terrasse: 20 kvm

– Møbler

– Hvitevarer

– Urbanisasjonsgebyr: EUR 456 per år

– Skatt: 210 euro per år