+34 679 580 166
Calle Caballero de Rodas 65, 03181 Torrevieja
charlotte@boliginvestspania.no

*SOLGT* Penthouse i Residencial Viñamar III på La Mata. Stor terrasse. Rett ved stranden.

Avenida Suiza, no 59, La Mata, Spania

Fasiliteter

  • Felles basseng
  • Garasje/P-plass
  • Havutsikt
  • Heis
  • Møblert
  • Terasse
  • Turterreng
  • Utsikt

Detaljer

Beliggenhet:

La Mata er den ideelle plassen for ferie i Spania. Det er et tettsted omtrent 5 km nordøst for Torrevieja. Bebyggelsen på La Mata er typisk Spansk og stedet har en av de beste strendene i Spania. La Mata har også et utmerket gate-marked hver onsdag morgen, gode barer, butikker og restauranter.

Det er vanskelig å snakke om La Mata uten å nevne den flotte stranden. Den er kjent for sin lengde og har fått utmerkelsen European Blue Flag flere år på rad. Utmerkelsen baserer seg på renheten på stranden, sikkerheten og vannkvaliteten. La Mata-stranden har flere år på rad blitt kåret til den beste stranden på Costa Blanca-kysten i Spania

Naturparken ved La Mata er et fint å spasere rundt i flotte omgivelser blant gressplener, vann og blomster i alle farger og der er det også et yrende fugleliv.
La Mata-stranden har en strandpromenade langs hele La Mata. Ønsker du å gå lenger kan du gå nordover til Guardamar langs stranden eller sydover til Torrevieja.

Innhold:

Leiligheten har vestorientering og har et areal på 60 m2. Den består av to store soverom, et komplett bad med dusj, kjøkken og stue-spisestue. Leiligheten har en kjempestor terrasse med havutsikt.

Boligen selges møblert.

Det er også et stort felles område med svaømmebasseng tilhørende komplekset. Bolig med felles svømmebasseng og grønne områder. Bare 400 meter fra den berømte Playa de La Mata.

Det er mulig å kjøpe parkeringsplass i garasjeanlegg for en ekstra kostnad.

Pris: 149.900 + omkostninger

Fakta:

Eiendomsskatt: 195 €

Fellesutgifter: 35 €

Areal: 60 m2

God stand

2 doble soverom

1 bad

Felles svømmebasseng

Elektrisk varmtvannsbereder

Strandavstand: 300 meter.

Heis

Innebygde garderober

Bod

Hvitevarer

Møblert

Hage