+34 679 580 166
Calle Caballero de Rodas 65, 03181 Torrevieja
charlotte@boliginvestspania.no

SOLGT* Penthouse på Punta Prima med havutsikt.

Calle Mar Rizada, 1, 03189 Torrevieja, Alicante, Spania
139,000€ - 139,000€

Fasiliteter

  • Balkong/Terrasse
  • Felles basseng
  • Garasje/P-plass
  • Hvitevarer
  • Møblert

Detaljer

Beliggenhet

Leiligheten har en sentral og flott beliggenhet på det populære området Punta Prima, rett syd for Torrevieja. Ypperlig for de som vil bo sentralt men allikevel tilbaketrukket fra byens larm.  Det er et bredt spekter av servicetilbud i nærheten med gangavstand til restauranter, butikker og stranden. Det er god bussforbindelse til Torrevieja. Den kjente restauranten Nautilus ligger ved Punta Prima stranden kun et par minutters spasertur unna. Nærmeste golfbaner er Villamartin , Las Ramblas og Campoamor og de nærmeste flyplassene er San Javier og El Altet – Alicante . Der er 4 km til sentrum av Torrevieja

Generelt

Torrevieja er en by i Alicante-provinsen i regionen Comunidad Valenciana i Spania. Byen er et populært turistmål ligger ca 40 minutters kjøring fra storbyen Alicante og flyplassen. Torrevieja var opprinnelig en liten fiskerlandsby, og er i dag en av Europas største saltprodusenter.

Det finnes mange ulike strender i Torrevieja og det er både restauranter og kafeer ved strandpromenaden med utsikt til havet. Det er tilrettelagt for bading helt inne i sentrum av byen. Det er en fast norsk bosetning i byen og det er kort avstand til den norske skolen som ligger i Ciudad Quesada i nabokommunen Rojales.

Den norske sjømannskirken ligger i området la Siesta. Her holdes det vanlige gudstjenester, konfirmantundervisning, barnedåp og bryllup. Byen har også norsk konsulat. Det er mulig å kjøpe norske dagsaviser som VG, Dagbladet, og Aftenposten i flere aviskiosker og større dagligvareforretninger. Det kommer også ut gratis ukeaviser på norsk. Den største aktøren er Vikingposten

Innhold

1 soverom – 1 bad – balkong – takterrasse – garasje – 2 svømmebassenger – 24 timers vakthold – hager

 Lys og romslig toppleilighet i en av de hyggeligste urbanisasjonene på Costa Blanca. Leiligheten har en stor stue med  peis og store vinduer for som gir mye lys. Leiligheten har et fint kjøkken med barløsning hvor det kan sitte tre personer. Soverommet har et romslig bad med både badekar, dusj og to vasker. Fra både soverommet og stuen er det en terrasse med kveldssol. Fra terrassen går du opp til den store takterrassen med sol hele dagen og flott utsikt.

 I blokken er det en underjordisk garasje hvor du har 1 privat parkeringsplass. Det er mulig å ta heisen direkte fra garasjen. Fellesområdet er veldig grønt og fint, og blir godt tatt vare på av gartnere. Det er et vakthus med 24h sikkerhet på området og til stranden og butikker i Punta Prima tar det kun 5 minutter å gå.

Selges med hvitevarer og fine møbler.