+34 679 580 166
Calle Caballero de Rodas 65, 03181 Torrevieja
charlotte@boliginvestspania.no

*SOLGT*Playa Los Locos. Leilighet på første linje med havutsikt og garasje

Avenida Doctor Mariano Ruiz Canovas, Torrevieja, Spania

Fasiliteter

  • Airconditioning
  • Balkong/Terrasse
  • Garasje/P-plass
  • Havutsikt
  • Heis
  • Hvitevarer

Detaljer

Beliggenhet:

Meget sentralt beliggende i et etablert og populært område kun et steinkast fra en av Torreviejas flotteste strender, Los Locos. Strandpromenaden inn til hovedsentrum av Torrevieja med blant annet båthavner, marked, kjøpesentre osv. starter rett utenfor boligen.

Best tenkelig beliggenhet for de som ønsker å leve et behagelig, rolig liv med havet og byen i umiddelbar nærhet. Fra boligen har du gangavstand til det meste; strender, butikker, restauranter, barer mm. Innen 20 minutters kjøring finner du også flere golfbaner, vannland, sportssentre, store kjøpesentre, go-cart og mye mye mer. Dette er leiligheten for deg som ønsker å bo i rolige omgivelser ved havet, men samtidig i byen. Det er god bussforbindelse både til sentrum og til La Mata.

Innhold:

Denne leiligheten har en fantastisk beliggenhet på Playa Los Locos i Torrevieja.  Boligen består av 3 sovrom med garderober, 2 komplette bad, fullt utstyrt kjøkken med hvitevarer og en romslig stue med direkte tilgang til terrassen. 

Terrassen er sørvendt med gode solforhold og har nydelig utsikt over Middelhavet. Den er innglasset med mulighet for å åpne helt opp hvilket gjør at den kan brukes året rundt. 

Garasje og bod er inkludert i prisen.

Pris: 169.000 euro + omkostninger

FAKTA:

Soverom: 3

Bad: 2

Areal: 100 m2

Areal terrasse: 16 m2

Solretning: Sør

Byggeår: 1998

Bod

Klimaanlegg

Havutsikt

Garasje

Garderobe

Heis