+34 679 580 166
Calle Caballero de Rodas 65, 03181 Torrevieja
charlotte@boliginvestspania.no

Punta Prima. Luksusleiligheter i flott kompleks med jacuzzi, badstue og ute gym.

Calle Escorpiones, 217, 03189 Orihuela, Alicante, Spania
169,000€ - 555,000€

Fasiliteter

  • Airconditioning
  • Balkong/Terrasse
  • Garasje/P-plass
  • Spa
  • Utsikt
  • varmekabler

Detaljer

Beliggenhet:

Dette flotte boligkomplekset har en sentral beliggenhet på det populære området Punta Prima, rett syd for Torrevieja. Ypperlig for de som vil bo sentralt men allikevel tilbaketrukket fra byens larm.  Det er et bredt spekter av servicetilbud i nærheten med gangavstand til restauranter, butikker og stranden. Det er god bussforbindelse til Torrevieja. Den kjente restauranten Nautilus ligger ved Punta Prima stranden kun en spasertur unna.

Nærmeste golfbaner er Villamartin , Las Ramblas og Campoamor og de nærmeste flyplassene er San Javier og El Altet – Alicante . Der er 4 km til sentrum av Torrevieja.

Innhold:

I dette fantastiske komplekset kan du velge leiligheter med 2 eller 3 soverom. 2 moderne bad med varmekabler. Stuen har åpen løsning mot kjøkkenet. Alle har store terrasser. Penthousene har privat takterrasse med gode solforhold. Det er et garasjeanlegg under bygningen hvor det er mulig å kjøpe en parkeringsplass og bod. Ferdigstilles i mai 2020.

Residencial BALI har eksklusive, eksotiske beplantede grøntarealer som skiller seg ut. Dette gjør komplekset annerledes. 

Området har en fin dekorativ dam, to utendørsbassenger med avslappende fellesarealer, integrerte solsenger, jacuzzi, badstue, treningsstudio for innendørs og utendørs bruk.

Det finnes et eksklusivt lekeområde for barna.

FAKTA:

Boligstørrelse: 68,36-99,45 m2

2 eller 3 soverom

2 bad

Varmekabler på bad

Preinnstalert Aircondition

Elektriske persienner 

Mulig å kjøpe parkeringsplass og bod for en ekstra kostnad

Pris: 169.000 – 555.000 euro + omkostninger

Ta kontakt for planløsninger og video.