+34 679 580 166
Calle Caballero de Rodas 65, 03181 Torrevieja
charlotte@boliginvestspania.no

*SOLGT* Vista Azul Exclusive. Spesialtilbud! Eksklusive Penthouse med havutsikt på Punta Prima. 10 % rabatt og fullt møblert

Calle Txacolina, 1E, 03185 Torrevieja, Alicante, Spania

Fasiliteter

  • Balkong/Terrasse
  • Felles basseng
  • Spa
  • treningsanlegg

Detaljer

Beliggenhet

Komplekset har en sentral og flott beliggenhet på det populære området Punta Prima, rett syd for Torrevieja. Ypperlig for de som vil bo sentralt men allikevel tilbaketrukket fra byens larm.  Det er et bredt spekter av servicetilbud i nærheten med gangavstand til restauranter, butikker og stranden. Det er god bussforbindelse til Torrevieja. Den kjente restauranten Nautilus ligger ved Punta Prima stranden kun 10 minutters spasertur unna. Nærmeste golfbaner er Villamartin , Las Ramblas og Campoamor og de nærmeste flyplassene er San Javier og El Altet – Alicante . Der er 4 km til sentrum av Torrevieja.  

Generelt

Torrevieja er en by i Alicante-provinsen i regionen Comunidad Valenciana i Spania. Byen er et populært turistmål ligger ca 40 minutters kjøring fra storbyen Alicante og flyplassen. Torrevieja var opprinnelig en liten fiskerlandsby, og er i dag en av Europas største saltprodusenter.

Det finnes mange ulike strender i Torrevieja og det er både restauranter og kafeer ved strandpromenaden med utsikt til havet. Det er tilrettelagt for bading helt inne i sentrum av byen. Det er en fast norsk bosetning i byen. Det er kort avstand til den norske skolen som ligger i Ciudad Quesada i nabokommunen Rojales.

Den norske sjømannskirken ligger i området la Siesta. Her holdes det vanlige gudstjenester, konfirmantundervisning, barndåp og bryllup. Byen har også norsk konsulat. Det er mulig å kjøpe norske dagsaviser som VG, Dagbladet, og Aftenposten i flere aviskiosker og større dagligvareforretninger. Det kommer også ut gratis ukeaviser på norsk. De to største aktørene er Spaniaposten og Vikingposten

Innhold

Nå kun 3 enheter igjen.

Flotte leiligheter på 68 m2. Boligene har 2 soverom med garderobeskap og 2 delikate bad med varmekabler og baderoms innredning.

Stuen er romslig med god plass til stuemøblement og spisestue. Store vinduer, gode lysforhold og åpen løsning mot det tidsriktige kjøkkenet bidrar til en luftig og god atmosfære til rommet. Kjøkkenet blir levert med noen hvitevarer og spotlights. Fra stuen er det utgang til terrassen på 9 m2 med flott utsikt over Middelhavet.

Fra terrassen går det en trapp opp til en stor privat takterrasse på 52 m2 med flott havutsikt og optimale solforhold. Her er det både dusj med varmt – og kaldt vann, Jacuzzi og «sommer kjøkken».

Det følger med 1 garasjeplass i underliggende anlegg. Boligene blir levert med pre installert aircondtition i stuen og på soverommene. Interiørløsningene er nøye gjennomtenkte, og har god standard.

Fellesområdet er fantastisk med mer enn 5.000 m2 grønt område med svømmebasseng, Spa med boblebad, badstue, treningsstudio og lekeplasser. Alt dette gjør Vista Azul til et «eksklusivt boligområde».

Ta kontakt så kan vi sende deg planløsningen på den leiligheten du er interessert i. Boligene er innflyttingsklare.

Før: Pris 259.900 euro + omkostninger på ca 15 %

Nå er det et spesialtilbud på de siste 3 enhetene: 10 % rabatt og fullt møblert.

NÅ: Pris: 233.910 euro + omkostninger på ca 15 %

Bildene som er benyttet i prospektet er fra visningsleiligheten som er en annen type leilighet men brukes for å illustrere kvaliteten.

Annonsen kan være mangelfull. Illustrasjoner som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg.

Vedlegg