+34 679 580 166
Calle Caballero de Rodas 65, 03181 Torrevieja
charlotte@boliginvestspania.no

*SOLGT* Sjarmerende toppleilighet i Vistabella. Nær by og strand.

Calle Irene Villa Gonzalez, 58, 03183 Torrevieja, Alicante, Spania

Fasiliteter

  • Airconditioning
  • Balkong/Terrasse
  • Felles basseng
  • Hvitevarer
  • Møblert

Detaljer

Beliggenhet

Residencial Vista Bella ligger på et av de høyeste punktene i Torrevieja i det populære området Aguas Nuevas. Her er det kort avstand til absolutt alt; stranden, byen, kjøpesentre, butikker, vannland, idrettsanlegg, bowling m.m. Her finnes alt du måtte trenge av fasiliteter i gangavstand. Ca fem minutters kjøretur til La Mata stranden og ca 10 minutter til strandpromenaden i Torrevieja! Det er god bussforbindelse til La Mata og Torrevieja. Dette er et område som lever året rundt og passer både for fastboende og ferieturister.

Generelt

Torrevieja er en by i Alicante-provinsen i regionen Comunidad Valenciana i Spania. Byen er et populært turistmål ligger ca 40 minutters kjøring fra storbyen Alicante og flyplassen. Torrevieja var opprinnelig en liten fiskerlandsby, og er i dag en av Europas største saltprodusenter.

Det finnes mange ulike strender i Torrevieja og det er både restauranter og kafeer ved strandpromenaden med utsikt til havet. Det er tilrettelagt for bading helt inne i sentrum av byen. Det er en fast norsk bosetning i byen. Det er kort avstand til den norske skolen som ligger i Ciudad Quesada i nabokommunen Rojales.

Den norske sjømannskirken ligger i området la Siesta. Her holdes det vanlige gudstjenester, konfirmantundervisning, barnedåp og bryllup. Byen har også norsk konsulat. Det er mulig å kjøpe norske dagsaviser som VG, Dagbladet, og Aftenposten i flere aviskiosker og større dagligvareforretninger. Det kommer også ut gratis ukeaviser på norsk. Den største aktøren er Vikingposten.

Innhold

Utrolig fin leilighet på 60 m2 med en romslig takterrasse og fantastisk utsikt over Torrevieja og saltsjøen. Leiligheten fremstår som ny og inneholder 2 soverom og 1 bad. Romslig stue med åpen løsning mot spisestuen og kjøkkenet.

Leiligheten selges møblert, med hvitevarer og aircondition så her er det bare å flytte rett inn.

På balkongen har du morgensol så det er en fin plass å nyte morgenkaffen.

Juvelen er vel den fantastiske takterrassen hvor du har sol hele dagen og fantastisk utsikt.

Det hyggelige og beplantede fellesområdet har 2 store basseng, boccia baner og lekeplass.

Parkeringsplass inkludert.

Dette er en flott leilighet på et moderne kompleks.

Pris 139.000 euro + omkostninger.