+34 679 580 166
Calle Caballero de Rodas 65, 03181 Torrevieja
charlotte@boliginvestspania.no

Stor leilighet i Torrevieja sentrum med 4 soverom og 4 bad. Felles bassengområde.

Calle Apolo, 66, Torrevieja, Spania

Fasiliteter

  • Balkong/Terrasse
  • Felles basseng
  • Garasje/P-plass
  • Heis
  • Hvitevarer
  • Møblert
  • varmekabler

Detaljer

Beliggenhet

Denne urbanisasjonen har en meget sentral beliggenhet i Torrevieja kun 1 km fra Playa del Cura. Her kan du finne ro og glede i urbane omgivelser.

Dette er et etablert område som lever hele året og det finnes alt du måtte trenge av fasiliteter i gangavstand fra komplekset, som lokale hyggelige barer og restauranter, den skandinaviske butikken Scandigo, den populære restauranten/baren Bar Carlos med Live musikk og ikke minst den flotte strandpromenaden.

Området er egnet både for ferieturister og fastboende.

Her lever du lunt og skjermet med storbyen rett på utsiden og du får hverdagsluksus rett ved byen og Middelhavet.

Dette er boligen for deg som ønsker å leve der spanjolene bor med alle tenkelige muligheter rett utenfor døren.

Generelt

Torrevieja er en by i Alicante-provinsen i regionen Comunidad Valenciana i Spania. Byen er et populært turistmål ligger ca 40 minutters kjøring fra storbyen Alicante og flyplassen. Torrevieja var opprinnelig en liten fiskerlandsby, og er i dag en av Europas største saltprodusenter.

Det finnes mange ulike strender i Torrevieja og det er både restauranter og kafeer ved strandpromenaden med utsikt til havet. Det er tilrettelagt for bading helt inne i sentrum av byen. Det er en fast norsk bosetning i byen. Det er kort avstand til den norske skolen som ligger i Ciudad Quesada i nabokommunen Rojales.

Den norske sjømannskirken ligger i området la Siesta. Her holdes det vanlige gudstjenester, konfirmantundervisning, barnedåp og bryllup. Byen har også norsk konsulat. Det er mulig å kjøpe norske dagsaviser som VG, Dagbladet, og Aftenposten i flere aviskiosker og større dagligvareforretninger. Det kommer også ut gratis ukeaviser på norsk. Den største aktøren er Vikingposten.

Innhold

Stor leilighet i Torrevieja sentrum med 4 soverom og 4 bad. Felles bassengområde.

Dette er en stor leilighet på hele 198,23 m2 inkludert terrassen og patioene. Bruksarealet er på 142,01 m2. Den tidligere eieren kjøpte 2 leiligheter og slo de sammen.

Du kommer inn i en romslig gang med masse skapplass og utgang til en patio. Fra gangen kommer du inn i en stor stue med et lite bibliotek, kontorområde, spisestue, stor sofagruppe og utgang til terrassen. Det er åpen løsning mot kjøkkenet hvor du har utgang til enda en patio. Det er fire soverom og 4 bad, hvorav 3 av de er en-suite. 

Boligen trenger noe oppussing så her er mulighetene uendelige.

Leiligheten selges delvis møblert, med hvitevarer og varmekabler på gulvet. Det følger også med 2 garasjeplasser i parkeringsanlegg under blokken. Det går heis fra garasjen og opp til etasjene.

Blokken har sentral naturgass som er kostnadseffektiv.

Det er et stort fellesområde med basseng og barnebasseng, samt en liten lekeplass.

Pris: 248.000 euro + omkostninger.