+34 679 580 166
Calle Caballero de Rodas 65, 03181 Torrevieja
charlotte@boliginvestspania.no

*SOLGT* Toppetasje bungalow i Aguas Nuevas. Residencial Las Margaritas.

Av. de la Mancha, 1, 03183 Torrevieja, Alicante, Spania

Fasiliteter

  • Airconditioning
  • Felles basseng
  • Hvitevarer
  • Møblert
  • Sentralt
  • Terrasse
  • Turterreng

Detaljer

Beliggenhet:

Eiendommen har en attraktivt beliggenhet i området Aguas Nuevas i Torrevieja. Her har du kort vei inn til sentrum, til flotte tur- og friluftsområder som kan benyttes sommer som vinter og til stranden. Aguas Nuevas ligger nord i Torrevieja, mellom sentrum og La Mata stranden, og består av rolige villastrøk, supplert med blokkbebyggelse.

Her har du nærhet til “alt”. Her er det kort avstand til stranden, byen, kjøpesentre, butikker, vannland, idrettsanlegg, bowling m.m. Det finnes også flotte turområder, koselige restauranter og barer, så her finnes det noe for enhver smak. Det mange golfbaner innenfor 20 minutter kjørsel. Det tar ca fem minutter å kjøre til La Mata stranden og ca fem minutter til strandpromenaden i Torrevieja! Det er god bussforbindelse begge veier.

Boligen er ideell både som feriebolig og for fastboende.

Innhold:

Fin topp bungalow på ca 60 m² og en terrasse på 15 m². Privat urbanisasjon med store grønne områder og felles svømmebasseng. Sørøstlig orientering. Består av 2 soverom og 1 bad, semi-uavhengig kjøkken. Møbler og hvitevarer inkludert. Bare 500 meter fra sportspalasset og mindre enn 200 meter fra LIDL og omgitt av alle slags tjenester, apotek, restauranter, barer, helsesenter og bare 5 minutter med bil fra Carrefour og Habaneras kjøpesenter, mindre enn 2 kilometer fra velkjente Playa de La Mata og 45 minutter fra Alicante lufthavn.

Pris: 79.990 euro + omkostninger

Fakta:

Areal: 60 m2

Terrasser: 15 m2

2 soverom

1 bad

Eiendomsskatt: 153 euro

Fellesutgifter 324 euro i året

Utstyrt kjøkken

Møblert

Sørøstlig orientering

Felles Basseng

Byggeår: 2001