+34 679 580 166
Calle Caballero de Rodas 65, 03181 Torrevieja
charlotte@boliginvestspania.no

*SOLGT* Torrevieja- Fin nyrenovert toppleilighet med takterrasse i Bravomar 8.

Calle Corcega, 58, Torrevieja, Spania

Fasiliteter

  • Airconditioning
  • Delvis møblert
  • Felles basseng
  • Hvitevarer
  • Terrasse
  • Turterreng
  • Utsikt

Detaljer

Beliggenhet:

Eiendommen har en attraktivt beliggenhet i området Aguas Nuevas i Torrevieja. Her har du kort vei inn til sentrum, til flotte tur- og friluftsområder som kan benyttes sommer som vinter og til stranden. Aguas Nuevas ligger nord i Torrevieja, mellom sentrum og La Mata stranden, og består av rolige villastrøk, supplert med blokkbebyggelse.

Her har du nærhet til “alt”. Her er det kort avstand til stranden, byen, kjøpesentre, butikker, vannland, idrettsanlegg, bowling m.m.

Det finnes også flotte turområder, koselige restauranter og barer, så her er det noe for enhver smak.

Det mange golfbaner innenfor 20 minutter kjørsel. Det tar ca fem minutter å kjøre til La Mata stranden og ca fem minutter til strandpromenaden i Torrevieja! Det er god bussforbindelse begge veier.

Innhold:

I populære Bravomar 8 i Aguas Nuevas i har vi denne nyrenoverte toppleiligheten for salg.

Leiligheten er på 49 m2 og inneholder 2 soverom med garderobeskap, 1 bad og kjøkken med åpen løsning mot stuen og terrassen. Fra terrassen har du utsikt over bassengområdet. Herfra er det en trapp opp til den fine takterrassen.

Takterrassen er totalrenovert, med en ny gummimatte under flisene, frostede glassvegger, bod, salonggruppe og gassgrill. Vindeltrappen opp til takterrassen er helt ny.

Leiligheten har blitt renovert og alle hvitevarer er byttet ut for et par år siden. Selges delvis møblert, med hvitevarer og aircondition.

Pris: 139.000 euro + omkostninger

Fakta:

Areal: 49 m2

2 soverom

1 bad

Åpen løsning

Terrasse

Takterrasse

Delvis møblert

Hvitevarer

Aircondition

Eiendomsskatt: 280 euro i året

Fellesutgifter: 220 euro i året